FOTBAL  »  Superliga  »  SĂRBĂTOARE

VIDEO Surpriză uriașă pentru Rică Răducanu » Fostul portar al Rapidului a plâns ca un copil

Articol de GSP - Publicat luni, 09 mai 2016 21:39

Rică Răducanu a trăit momente emoționante în satul său natal. Invitat la lansarea monografiei localității Vlădeni (Ialomița), fostul portar al naționalei a izbucnit în lacrimi atunci când a aflat că baza sportivă din comună va purta numele său.

Fostul portar al Rapidului le-a povestit sătenilor cât de mândru este de locul unde s-a născut, iar apoi a mers să viziteze muzeul din sat. A depănat și aminitiri din vremea copilăriei alături de prieteni, anunță TV Ialomița.

Rică Răducanu și-a amintit de prima echipă la care a jucat în copilărie și de prima sa minge de fotbal. Pentru că pe 10 mai împlinește 70 de ani, sătenii i-au facut cadou un tricou în culorile naționalei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
564351217065972
Stefan Nica  •  10 Mai 2016, 07:28

Să ne trăieşti Nea Rică,unul dintre cei mai buni şi mai carismatici portari din fotbalul nostru

nicky_ghimpele
nicky_ghimpele  •  09 Mai 2016, 23:13

Sa ne traiesti, nea Rica Raducanu!!!!!

bvd_magheru
bvd_magheru  •  09 Mai 2016, 22:48

Pe rica l-am vazut de 2 ori cind a fost suprins in pozitie de ofsaid !! Oricum in perioada cind era serios era greu de invins . Nu am inteles de ce a acceptat sa ajunga la steaua !! Banui ca pentru avntaje . Oricum LA MULTI ANI RICA !! ps: Dadeam mereu nas in nas cu el la baia grivitza . Imi fura papucii ..))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close