FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - CHIAJNA 1-1

VIDEO Tărîmul promisiunilor » Chiajna a reuşit să scoată un punct pe terenul lui CFR, 1-1

Novac şi ceilalţi ilfoveni au scăpat printre degete prima victorie din 2013
Novac şi ceilalţi ilfoveni au scăpat printre degete prima victorie din 2013

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 mai 2013 00:00 / Actualizat vineri, 17 mai 2013 22:43

După Severin, şi Concordia a plecat cu un punct de pe terenul campioanei în exerciţiu.

Dacă s-ar fi acordat premiul plictiselii în campionat, meciul dintre CFR şi Concordia lupta lejer pentru podium. Pînă şi un joc de bingo între pensionari ar fi fost mai palpitant pentru public decît ceea ce le-a reuşit celor două echipe în prima repriză. Un joc tern, lipsit de realizări tehnice, care nu a avut nici măcar izul unui amical, i-a adus în pragul somnolenţei pe spectatori.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Noroc cu puţinul suspans din final, turnat în ultimele 6 minute. Mai întîi, Bambara, rătăcit printre fundaşii clujeni, a reluat cu capul o centrare din lovitură liberă executată perfect de Silviu Pană (84). Apoi, în prelungiri, cînd toată lumea se pregătea să remarce mîna de ajutor întinsă acum de CFR şi Chiajnei după episodul Severin, Bjelanovici a scuturat îndoielile după serviciul lui Muniru.

"Ar fi trebuit să cîştigăm, acum trebuie să revenim şi să ajungem în finala Cupei. Ei au avut o singură ocazie şi au dat un gol" (Ricardo Cadu, căpitan CFR)

"Ne-a lipsit iar şansa, e păcat că nu am reuşit să luăm toate cele trei puncte. Dacă vom reuşi să fim cu picioarele pe pămînt, ne vom salva" ( Ilie Stan, antrenor Concordia)

571985-cfr-chiajna-1-1.jpg

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
cfrclujole
cfrclujole  •  20 Mai 2013, 16:25
Postat de dice17 pe 18 Mai 2013, 08:40

C ade obicei arpilica respecta blazonul.Campionii blaturilor nu se dezmint!O echipa jenanta!Sper sa nu ajunga anul asta din cupa in Europa sa ne faca de rusine!Sunteti penibili!!

Da, am vazut si eu meciul Viitorul-5teaua!:))))))))))))))))))))))))))

daniaania
daniaania  •  18 Mai 2013, 16:17

CFR inca nu joaca..pt. Cupa se vor motiva altfel..!! Sa vedem...oricum anul viitor vom fi campioni din nou..!! Fortza CFR!!

thumbzilla..
thumbzilla..  •  18 Mai 2013, 11:00

Vorba lui Porumboiu...cefura isi pregateste terenul pt campionatul viitor :|

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close