FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - ASA 1-0

VIDEO Taxaţi » ASA Târgu Mureș cade pe loc de play-out după 0-1 cu CFR Cluj

Petrucci și ceilalți +2   FOTO
Petrucci și ceilalți "ceferiști" i-au depășit clar pe mureșeni // FOTO Mediafax

Articol de - Publicat luni, 22 februarie 2016 00:00

Dacă Iaşiul bate Steaua, Mutu și celelalte vedete de la Mureș ratează play-off-ul.

Din toată ploaia de iarnă de la Cluj, ASA s-a ales cu un norişor negru. Egalul scos de Timişoara la Iaşi i-a relaxat pe Adi Mutu&Co., care s-au bucurat de întreaga letargie, de la picături şi până la atacurile boante ale clujenilor. S-au bucurat înainte de termen.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Iar vişiniii le-au stricat city-break-ul băieţilor lui Grigoraş. Avertismentul l-a dat, încă din prima repriză, Păun. Omul care a făcut ture periculoase în jurul careului lui Stăncioiu. Deşi fără incisivitate, internaţionalul de juniori a fost singurul care a animat un joc de darts în care săgeţile au fost din elastic.

Nouvier a dat lovitura

Iar după ce Petrucci a ratat cea mai mare ocazie, şut pe lângă, a venit golul lui Nouvier.

Francezul, intrat de câteva minute pe teren, a primit atât de liber în careu, încât s-a fâstâcit până a tras. Însă a făcut-o cu sete, puternic, un 1-0 logic după blocada de plictis a oaspeţilor (73).

Mureșul a pierdut şi, în ultima etapă, are nevoie de ajutorul Stelei. Şi, neapărat, de cel puţin un punct în meciul cu Botoşaniul.

Un şut şi-o minge printre picioare

Adrian Mutu a fost, ieri, titular pentru prima oară de la revenirea sa în România. În primul meci, el îl înlocuise în minutul 47 pe Laurenţiu Buş. Aseară a avut o evoluţie ştearsă, fără realizări, cu un şut periculos în minutul 57 şi un dribling de efect în startul partidei.

I-a dat mingea printre picioare lui Andrei Mureşan, fază în care a fost, în cele din urmă, deposedat de Camora. A ieşit în minutul 61, înlocuit de Jazvici.

"Mă bucur că am reuşit să-mi înving idolul, pe Adi Mutu. I-am cerut tricoul, dar i-l promisese altcuiva. Sper să-mi ajut echipa şi, cu siguranţă, mă va vedea şi domnul Iordănescu"
Adrian Alexandru Păun, CFR Cluj

"Nu a ieșit așa cum ne-am propus. Am vrut să-mi întăresc mijlocul când l-am scos pe Mutu. Eram mulțumit și cu un punct. E normal ca Mutu să fie supărat, dar îmi asum ce s-a întâmplat"
Petre Grigoraş, antrenor ASA Tg. Mureş

3variante are CSMS Iaşi pentru play-off: bate în ultima etapă cu Steaua, face egal cu Steaua, iar ASA nu bate, pierde cu Steaua, iar ASA pierde. La egalitate de puncte, ASA stă mai bine la "directe"

Cifrele meciului:

  • Posesie: 57%-43%
  • Șuturi la poartă: 9-6
  • Șuturi pe poartă: 3-3
  • Cornere: 4-2

cfr asa 1 0

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează