FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Teja nu se bagă la transferuri și a spus-o fără se se acundă: "Gigi Becali se ocupă" » Cum va reacționa când patronul va anunța primul "11" la TV

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 ianuarie 2019 10:50

Mihai Teja a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre momentul în care a primt oferta de la FCSB și spune că Gigi Becali e omul care se ocupă de transferuri.

" Steaua e cea mai bună echipă din țară. E o provocare pentru mine. Îmi doresc să ajung în cupele europene. La început am fost surprins că sunt dorit la Steaua. Nu puteam să cred că se întâmplă atât de repede. Mă bucur că patronul s-a gândit la mine, mă bucur că-mi dă încredere. Am fost căutat prima dată în ziua de Crăciun. Orice Crăciun e frumos, dar acesta a fost special că am fost ofertat.

Avem o echipă foarte bună, ambițioasă, cu mare calitate. Florentin Matei are calitate. De la mijloc în sus avem nevoie de creativitate. A fost adus că are calitate și e un jucător bun", a declarat Teja.

Teja susține că Gigi Becali e omul care se va ocupa de transferuri: "Domnul Becali se ocupă de negocierile cu jucătorii. Eu vorbesc cu domnul Becali, ne facem un plan pentru viitor. Am făcut o listă cu jucătorii de care am avea nevoie. Domnul Becali se ocupă. 1 sau 2 jucători ne trebuie. Dacă vor fi aduși, bine, dacă nu, nu e nicio problemă. Avem jucători buni.

Întrebat cum va reacționa când Becali va anunța echipa de start cu o zi înainte, Teja a răspuns: "Nu mă întrebați ipotetic ce voi face dacă patronul va spune primul 11 cu două zile înainte de meci. Eu sper ca echipa să aibă rezultate, pentru că doar așa va fi mulțumită toată lumea. Pentru un antrenor, presiune e la orice echipă. Lopetegui a fost dat afară de la Real Madrid după cinci etape. Riscul meseriei de antrenor e că poți să fii demis oricând".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
kikostel
kikostel  •  10 Ianuarie 2019, 18:10

Daca vrei sa faci treaba domnule Teja, fereste-te de MM Scoica!!! Indeparteaza-l de la echipa si vor veni si rezultatele bune! Altfel va pune doar pe umerii tai propria incompetenta. A facut asta de atatea ori si sigur o va mai face. E disperat sa incaseze banii de la Gigel. Frica de demitere il face agresiv. S-a obisnuit cu luxul si e disperat sa nu-l piarda. Stie ca nu exista alt fraier mai mare ca Gigel. Ai grija!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close