FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Thierry Moutinho și Diogo Salomao, prezentați la FCSB! „N-am presiune să joc împotriva lui Dinamo” + Cum a primit oferta fostul jucător de la CFR

Articol de , - Publicat duminica, 21 iulie 2019 11:00

FCSB i-a prezentat astăzi pe Thierry Moutinho (28 de ani, mijlocaș) și Diogo Salomao (30 de ani, mijlocaș). Ultimul a vorbit și despre fosta sa echipă Dinamo.

„Sunt fericit să fiu aici. Suntem la un club care ne oferă toate condițiile pentru a îndeplini toate obiectivele. Trebuie să fim concentrați pe tot parcursul campionatului. Eram acasă, așteptam oferte. Când a venit telefonul nu mi-a luat mult să mă gândesc. Am luat imediat decizia. Am jucat pe toate posturile de la mijloc în sus, n-am nicio problemă să cobor sau să urc”, a declarat Thierry Moutinho.

Diogo Salomao: „E o oportunitate pentru mine să joc pentru un club important din România. Sper să ajut cât mai mult echipa. Când am primit oferta a trebuit să mă gândesc la toate aspectele și mi-am dat seama că aici e clubul care-mi poate îndeplini toate condițiile. Cunoșteam țara, cunoșteam orașul”.

*despre problemele de la Dinamo: „Cred că e o situație complicată la Dinamo. Nu comentez eu ce se întâmplă acolo. E frumos să joci într-un derby, dar nu va exista presiune pe mine să evoluez contra fostei echipe”.

„Sunt bucuros că au reușit să vină cei doi jucători. Aveam mare nevoie și din punct de vedere numeric, dar și valoric. E un sezon lung și aveam nevoie de ei” Bogdan Andone, antrenor FCSB

alexandru stan a revenit la antrenamente

Cei doi fotbaliști s-au antrenat astăzi cu echipa. Alături de ei s-a aflat și Alexandru Stan, care a revenit după o accidentare.

Citește și:

Cristi Ganea are probleme la Bilbao, dar nu vrea să audă de FCSB: „Ar fi un pas înapoi”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
ropo
ropo  •  21 Iulie 2019, 16:26

Belu e dat afara dupa 3 meciuri,sa vedem cei doi cit rezista in ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kwd2018
kwd2018  •  21 Iulie 2019, 15:23
Postat de fairplayromania pe 21 Iulie 2019, 15:09

Frumoasă declaraţie....Suntem la un club ..... Nici nu stie cum se numeste echipa, club de noapte sau club de zi, si are pe bună dreptate ca să nu ştie numele . Nici stăpînul clubului nu stie... Frumoase pijamale.... :)

Cand juca la echipa manita din groapa...era de apreciat, este? Ipocrită mica ce esti!

fairplayromania
fairplayromania  •  21 Iulie 2019, 15:09

Frumoasă declaraţie....Suntem la un club ..... Nici nu stie cum se numeste echipa, club de noapte sau club de zi, si are pe bună dreptate ca să nu ştie numele . Nici stăpînul clubului nu stie... Frumoase pijamale.... :)

Vezi toate comentariile (7)
Comentează