FOTBAL  »  Superliga  »  TÎRGU MUREŞ - U CLUJ 1-1

VIDEO Tîrgu Mureş - U Cluj 1-1, o remiză cu emoţii venită de la ”centru” » Deaconu repetent

Alxandru Deaconu a făcut praf meciul dintre Tîrgu Mureş şi U Cluj
Alxandru Deaconu a făcut praf meciul dintre Tîrgu Mureş şi U Cluj

Articol de GSP - Publicat marti, 20 septembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 20 septembrie 2011 09:10

Arbitrul bucureştean nu le-a acordat clujenilor două penalty-uri clare în prima repriză, iar elevii lui Ionuţ Badea au fost egalaţi în ultimele secunde

Vezi AICI rezumatul VIDEO al meciului FCM Tg. Mureş-U Cluj 1-1

Două erori de începător ale lui Alexandru Deaconu au umbrit startul fulminant al Universităţii în faţa mureşenilor. "Centralul" bucureştean nu a observat ţinerea clară a lui Ghionea din careu asupra lui Szukala (15), iar apoi, inexplicabil, nu a acordat încă un penalty pentru clujeni la faultul clar al aceluiaşi Ghionea asupra lui Marinescu (37).

În plus, l-a iertat şi pe Jamal după ce mijlocaşul lui Sabău l-a ştampilat cu talpa pe Bazzi (24). Fotbal? S-a jucat alert, pe spaţii largi, în viteză şi cu ratări monumentale, gen Cristea (27) sau intervenţii miraculoase, Albuţ după reluarea lui Machado (44).

În partea secundă, Deaconu s-a retras din prim-plan, iar "studenţii" au sancţionat defensiva visătoare a lui Sabău, Gicu Grozav reluînd ca la manual serviciul lui Machado. Duelul s-a încheiat nedecis, după ce tînărul Sergiu Buş a reuşit să puncteze chiar în prelungiri.


„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (15)
emilutz-paraipan
emilutz-paraipan  •  20 Septembrie 2011, 21:35

doamne !! acuma vad cati milogi plang dupa penaltyuri...meritai victoria dar voi v-ati mancat-o prin Grozav si alti ratalai!!!

emilutz-paraipan
emilutz-paraipan  •  20 Septembrie 2011, 21:31

mai radule( cronicarul) mai bine lasai un suporter al Clujului sa faca cronica si sa deaa note ...numai idiotenii ai vazut!!! penaltyuri , debuturi de meci fulminante ale sepcilor , trompeta meciului de la noi i-ai dat 3 stele!!??? cred ca nu meriti insigna de "u"-ist , ziarit sau ce-oi mai fi tu !!!

alexandruclujean
alexandruclujean  •  20 Septembrie 2011, 18:52

Ioanna, doua penaltyuri clare ignorate si offsideuri aiurea numai contra Universitatii PE GAZON, mami, nu in tribuna VIP unde o cautau camerele pe buzata lui Cristea! Compara un aut acordat gresit cu atatea chestii care decid un joc si e clar de pe ce planeta vii... da' nu+i nik, nu fii prea dura cu tine insati. p.s. aia din galeria portocalie or plecat dupa 20' de joc, sau asteptau reconectarea la boxe dupa modelul stapanilor din dealu' gruia? :)))

Vezi toate comentariile (15)
Comentează