FOTBAL  »  Superliga  »  TOP

VIDEO Top 10 săruturi celebre în fotbal, realizat de Marca » Nu lipsesc românii! :)

Articol de GSP - Publicat luni, 13 aprilie 2015 20:23

Jurnaliștii de la Marca au realizat un top inedit al săruturilor celebre din fotbalul mondial. Printre fazele amintite de aceștia este și celebrul episod în care Marius Șumudică îl sărută cu foc pe obraz pe arbitrul Teo Crăciunescu.

1.Sărutul campionilor

Imediat după ce Barcelona a cîștigat Cupa Campionilor Europeni, Stoicikov l-a apucat de gît pe Koeman, eroul finalei de pe Wembley, și l-a sărutat fără să stea pe gînduri.

2. Caniggia și Maradona

Boca Juniors învingea în 1996 pe River Plate, scor 4-1, dar imaginea care a rămas după derby-ul argentinian a fost sărutul dintre Caniggia și Maradona.

Vezi VIDEO cu cele mai celebre 10 săruturi din fotbalul mondial

3. Sărutul de pe Anoeta

De Pedro și Kovacevici au fost mai mult decît simpli colegi la Real Sociedad, iar după un gol înscris pe Anoeta n-au ezitat să se sărute.

4. Sărutul brutal al lui Kahn

Portarul legendar al lui Bayern Munchen s-a repezit către Heiko Herrlich într-un meci din 1999 cu Dortmund și în încercare de a-l îndepărta l-a sărutat pe obraz.

5. Sărutul dintre Luque și Mena

După un gol marcat de Atletico Madrid, Luque și Mena au dat drumul pasiunii și s-au sărutat pe gură.

6. Tentativă dubioasă

Reyes a sărbătorit un gol al celor de la Sevilla într-un mod unic. Acesta și-a îndreptat gura către zona intimă a unuia dintre coechipierii săi, însă după meci a spus că totul a fost "din reflex": "A fost un reflex, nu m-am gîndit în acel moment că e un gest prostesc".

7. Neville și Scholes

Legendarul fotbalist al lui Manchester United, Paul Scholes, a marcat într-un meci cu City, iar drept răsplată Neville a simțit nevoia să-l sărute.

8. Casillas și iubita sa

Sărutul dintre Iker Casillas și Sara Carbonero după ce Spania a cîștigat Cupa Mondială a rămas în istorie. Căpitanul ibericilor și-a sărutat iubita chiar la interviul de după meci.

9. Șumudică și Crăciunescu jr.

Marius Șumudică e celebru pentru reacțiile sale, iar într-un meci între Rapid și Gaz Metan nu s-a ferit să-l sărute pe obraz pe arbitrul Teo Crăciunescu.

clipboard01

10. Sărutul dintre Rakitici și Carrico

Rakitici și Carrico au pus în scenă un sărut care a făcut înconjurul lumii, mai ales că venea la capătul unui meci în care echipa lor Sevilla cîștiga Europa League.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează