FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - SĂGEATA 1-0

VIDEO Tot Celeban! » Fundaşul polonez a decis meciul cu Săgeata cu o lovitură de cap, scor 1-0

Lovitura de cap cu care Celeban a ajuns la a noua reușită din Liga 1
Lovitura de cap cu care Celeban a ajuns la a noua reușită din Liga 1

Articol de - Publicat marti, 20 august 2013 00:00 / Actualizat luni, 19 august 2013 23:51

Piotr Celeban le-a adus moldovenilor trei puncte prin specialitatea casei: cap, după un corner.

După ce a smuls un punct la Mediaş, etapa trecută, Ionuţ Moşteanu le-a ordonat lui Sînmărtean şi companiei: atacaţi din primul minut! Ocazie după ocazie, parade bune ale lui Panagopoulos şi ratări uriaşe ale vîrfului Pozder. Tot compartimentul ofensiv s-a prezentat exemplar, însă obiceiurile vechi mor greu.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Vasluienii, experţi ai fazelor fixe, cu Celeban maestru de ceremonii, au deschis scorul aşa cum ştiu mai bine: Sălăgeanu a centrat din corner şi polonezul-golgeter a mai lovit o dată: 1-0! Echipa lui Moşteanu a ajuns la 6 goluri în acest sezon, nu mai puţin de 4 fiind din faze fixe!

Cînd îţi propui puţin, puţin primeşti şi dai drumul lucrurilor pe care nimeni nu le vrea în fotbal: lipsa unei idei de joc, neînţelegerile, timorarea, pasele greşite şi finalizarea dezastruoasă. Echipa lui Selymes a arătat doar ambiţie şi două-trei încercări de a marca, însă mult prea puţin pentru a scoate ceva de pe Municipalul din Vaslui.

Punctul sperat de Selymes nu a venit. Vasluiul a confirmat că este o echipă în creştere, joacă frumos, are ocazii şi, pe fondul nivelului scăzut al adversarilor, poate deveni o pretendentă serioasă la un loc de Europa League la finele sezonului.

"Am făcut o primă repriză foarte slabă şi o a doua mult mai bună. Pe final am jucat mai bine ca ei şi puteam chiar să egalăm. Fizic am stat mai bine. Avem nevoie urgent de doi atacanţi" (Tibor Selymes, antrenor Săgeata)

"Am avut destule ocazii. Pentru noi au contat doar cele trei puncte. Am mai încercat să dau gol de la jumătatea terenului, dar poate data viitoare o să fiu puţin mai norocos şi o să-mi intre" (Lucian Sînmărtean, mijlocaş FC)

583673-vaslui-sageata-1-0.jpg

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
felix10
felix10  •  20 August 2013, 13:15

DEMISIA! DEMISIA! DEMISIA! DEMISIA! DEMISIA! DEMISIA! DEMISIA! DEMISIA! DEMISIA! DEMISIA! DEMISIA! DEMISIA! DEMISIA! DEMISIA! DEMISIA! DEMISIA! DEMISIA! DEMISIA! DEMISIA! DEMISIA!

felix10
felix10  •  20 August 2013, 13:14

Incredibil acest SeliCa$h ,iar vrea jucatori ,inca 2??? =)) petarda asta a tranferat 20 de jucatori noi, trebuia sa lase lotul vechi,mai aducea 5 jucatori de valoare ...si era ok, a stras toate petardele din tara la Sageata cu gandu sa ia el comision la jucatori de adusi. Isi bate joc de fotbal si de jucatori. Selica$h = Autobaza lu cartu 2013

simo7777
simo7777  •  20 August 2013, 09:49

bravo vaslui!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close