FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Transfer la disperare? Speriați de Larie, roș-albaștrii ar fi aproape să aducă un stoper cu un CV modest

FOTO: Guliver / Getty Images
FOTO: Guliver / Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 iulie 2017 12:03

Cu grave probleme în axul central al apărării, FCSB se află în căutarea unui fundaș central care să-l înlocuiască pe Larie, marea dezamăgire a acestei perioade de transferuri. 

FCSB este aproape să se înțeleagă cu neamțul Tim Heubach (29 de ani), conform TV Digi Sport. 

Ultima oară la Kaiserslautern, acesta are 29 de ani, în prezent fiind liber de contract. Conform sursei citate, transferul ar urma să se realizeze urgent, FCSB intenționând să-l treacă pe acesta pe lista UEFA pentru următorul meci din preliminarii, fie că va fi vorba de Liga Campionilor sau de Europa League. 

 

500.000 €e cota de piață a lui Heubach, conform site-ului transfermarkt.de

CV Timo Heubachgettyimages 453477648

Traiectoria carierei lui Heubach este una destul de modestă. Și-a încheiat junioratul la Borussia Monchengladbach, însă nu a apucat să debuteze pentru echipa mare. A jucat însă cinci ani, între 2007 și 2012, la echipa secundă a lui Gladbach, în ligile inferioare. 

Între 2012 și 2014, Heubach a jucat la Frankfurt, unde a strâns însă doar 29 de meciuri.

Din 2014 s-a transferat la FC Kaiserslautern (Zweite Bundesliga), unde a reușit un gol în 52 de meciuri.

Dică a solicitat în repetate rânduri un fundaș central în ultimele săptămâni, plângându-se totodată de faptul că a fost refuzat de mai mulți jucători din cauza unor "motive necunoscute". 

Egalul cu Plzen, 2-2, și gravele erori ale lui Larie și Enache i-au determinat pe oficialii steliști să intensifice negocierile pentru aducerea unui fundaș, iar dorința lui Dică pare că în sfârșit își va găsi finalitate.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (56)
haideusicfr
haideusicfr  •  28 Iulie 2017, 20:31

Larie a jucat doi ani la CFR.Cu succes. A fost si capitan de echipa cand Camora era accidentat.De exemplu.E drept ,nu e foarte rapid ,dar este un fundas excelent. Si model de comportament in comparatie cu huliganul ala de Enache. Steaua nu are sistem de joc , fiecare atac al adversarelor creeaza panica in careu. Portarul iarasi nu da liniste apararii, vinovat este ..Larie. Acum la CFR fundas joaca Muresan al treilea dupa Larie, Horj. Portar este Vatca al treilea dupa Minca si Marc. Pentru ca CFR are mijlocul.Sistemul functioneaza . Ai mijlocul ai meciul. Ai mingea. S-a vazut in partida cu Viitorul.Sper sa continue. La Steaua mijlocul este cel mai slab compartiment. Inaintasii nu au mingi ,fundasii joaca sub presiune. Asta e. Larie poate veni inapoi la CFR. Ramaneti voi cu Enache.Poate va mai da si pumni.

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  28 Iulie 2017, 18:25

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

poison
poison  •  28 Iulie 2017, 17:45
Postat de legendavisinie pe 28 Iulie 2017, 13:17

GSP întreține confuzia dintre FC FCSB Mogoșoaia SA și Steaua București, numindu-i pe conducătorii echipei din jud. Ilfov, "oficialii steliști".

Ei stiu care e adevarul, dar intretin confuzia pentru trafic. E o decizie de marketing. Tare e faza cand sunt 2 articole unul sub altul si unul vorbeste de ''stelistii'' lui Becali care vor titlul in liga 1 sau accesul in UCL, iar dedesubt scrie ca Steaua joaca amicale cu echipe de liga a 4a. :))) :o

Vezi toate comentariile (56)
Comentează