FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Transferul lui Mihai Răduț la Dinamo a intrat în impas! » Mircea Rednic e categoric: „Nu stăm și nu am timp!”

Mihai Răduț
Mihai Răduț

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 mai 2019 13:13

Mijlocașul Mihai Răduț, 29 de ani, era una dintre principalele ținte ale lui Dinamo pentru sezonul viitor, dar mutarea pare în acest moment greu de realizat.

După 2-0 cu Gaz Metan, Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a dezvăluit stadiul negocierilor cu mijlocașul celor de la Lech Poznan.

Lucrurile sunt clare cu Răduț. El a spus că e puţin ce îi oferim noi și că o să mai aştepte și să mai vadă. Nu ştiu ce să mai vadă! La mine, lucrurile sunt clare. Nu stăm și nu am timp!

Ne mişcăm şi ne mişcăm foarte bine. Sunt foarte mulţumit. Nu a căzut transferul, dar poate să scadă oferta, să fie mai mică”, a declarat Mircea Rednic, potrivit TV Telekom Sport.

 

 

Mihai Răduț își va rezilia contractul cu polonezii de la Lech Poznan, echipă pentru care a jucat 20 de meciuri în acest sezon. De-a lungul carierei a mai evoluat la Curtea de Argeș, FCSB, Pandurii și Hatta Club.

350.000 €este cota lui Mihai Răduț, potrivit transfermarkt

vezi  și:

VIDEO Mircea Rednic începe deja strategia pentru sezonul viitor: a trimis-o pe Luana să negocieze cu Ziggy Gordon, fundașul dorit și în iarnă

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
1745flo
1745flo  •  11 Mai 2019, 19:02
Postat de Mihai Alex pe 11 Mai 2019, 18:20

dinamo are la momentul asta un lot cu care poate sa atace anul viitor eventul....insa nu este suficient de valoros sa atace grupele cupelor europene,mai trebuiesc 2-3 jucatori de valoare !

Are lot de playout, de ce te amagesti!?

116422079556697
Mihai Alex  •  11 Mai 2019, 18:20

dinamo are la momentul asta un lot cu care poate sa atace anul viitor eventul....insa nu este suficient de valoros sa atace grupele cupelor europene,mai trebuiesc 2-3 jucatori de valoare !

reddogsv
reddogsv  •  11 Mai 2019, 17:54

Unde statea megastarul fost la Hatta Club! ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close