FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - GAZ METAN 1-2

VIDEO Trei din trei! » Pandurii dau primele semne de oboseală: 1-2 cu Gaz Metan

Ciprian Petre îl felicită pe Robertson, scorul devenea 0-2, surpriza de la Tîrgu Jiu prindea contur // Foto: Lorand Vakarcs
Ciprian Petre îl felicită pe Robertson, scorul devenea 0-2, surpriza de la Tîrgu Jiu prindea contur // Foto: Lorand Vakarcs

Articol de - Publicat duminica, 29 septembrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 28 septembrie 2013 23:14

Medieşenii au adunat maximum de puncte din ultimele întîlniri, cu Corona, U Cluj şi Pandurii.

Participarea în grupele Europa League e onorantă pentru elevii lui Cristi Pustai, dar şi solicitantă peste măsură. Cum la mijloc de săptămînă s-a mai adăugat şi partida de Cupă cu Farul, oboseala e din ce în ce mai accentuată printre olteni.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Ieri, s-a simţit din start că gazdele sînt bulversate. Ardelenii au făcut presing foarte sus şi nu i-au lăsat pe Eric şi compania să construiască foarte mult. Iar la prima centrare în careul Pandurilor (14), Christou a pus capul greşit şi a deviat în propria poartă centrarea lui Buzean: 0-1!

Nicoară a încercat în două rînduri să-l păcălească pe "central", dar căderea teatrală în careu (29) şi simularea unui fault în preajma careului (30) nu au avut sorţi de izbîndă. Apoi, în caruselul gafelor s-a urcat şi Mingote.

Robertson a profitat de degajarea eronată a portarului portughez şi făcut lejer 0-2 (42), aducînd murmure de nemulţumire tot mai accentuate în tribune.

Cum nici Pustai nu prea şi-a stăpînit nervii pe margine şi n-a mai găsit soluţiile salvatoare ca-n alte dăţi, golul posibilei reveniri a venit tîziu, Buleică (87): 1-2!

În ultimele secvenţe ale partidei, Cristea a irosit oportunitatea pentru un 2-2, însă s-a terminat cu un succes imens al Gazului, care după un start de campionat foarte prost a ajuns la o triplă de senzaţie: 2-1 la Corona, 2-1 cu U Cluj şi tot 2-1 la Tîrgu Jiu!

3 goluri a reuşit Robertson pentru Gaz Metan, cu Vaslui, cu Steaua şi cu Pandurii

"Sînt dezamăgit că nu am reuşit să cîştigăm, aveam nevoie de un moral mult mai bun înaintea meciului din Europa League. Nu avem timp de pierdut, trebuie să ne concentrăm pentru partida de joi din Portugalia" (Eric de Oliveira, mijlocaş Pandurii)

"Am avut momente în care am controlat fără drept de apel jocul, iar victoria e fără dubii, vine logic după o săptămînă de antrenamente serioase ale echipei noastre" (Ioan Horoba, director general Gaz Metan)

588898-pandurii-medias-1-2.jpg

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (4)
raulcondoiu
raulcondoiu  •  29 Septembrie 2013, 14:39

CEL MAI MARE BLAT POSIBIL !

mihaibaste
mihaibaste  •  29 Septembrie 2013, 13:32

Poza e de la meciul cu Steaua (2-2), cand dupa al doilea gol si-a scos tricoul si a fost eliminat pentru 2 galbene.

aditarta
aditarta  •  29 Septembrie 2013, 11:28
Postat de mihaitanase pe 29 Septembrie 2013, 10:52

IN POZA ROBERTSON ESTE DEZBRACAT DUPA GOL , DAR N-ARE CARTONAS GALBEN ,ARBITRU BARSAN NOTA 2 , PT. CA E OBLIGATORIU IN ACEST CAZ.

este din alt meci. Gazu la Tg.Jiu ajucat in negru. Stanionul din poza e cel din Medias.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează