FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - CORONA 5-0

VIDEO Trial reuşit » Panduri fără milă în meciul cu Corona Braşov: scor 5-0

Alex a ajuns la 10 goluri cu
Alex a ajuns la 10 goluri cu "dubla" de aseară

Articol de - Publicat vineri, 16 mai 2014 00:00 / Actualizat joi, 15 mai 2014 23:19

Elevii lui Grigoraş n-au avut milă de braşovenii de la Corona, reuşind prima victorie după 6 meciuri fără succes.

Fără obiective clare în acest final de sezon, Pandurii şi Corona mai joacă doar cu gîndul la viitor. Gorjenii trebuie să-l impresioneze pe Grigoraş pentru a rămîne la echipă, iar fotbaliştii braşoveni speră să-şi găsească o nouă echipă în Liga 1, după ce Corona va ajunge în eşalonul secund.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Gazdele au fost mai decise, Shamsin i-a pasat bine lui Nistor, iar şutul acestuia a fost reţinut în doi timpi de Dănălache (5). Replica oaspeţilor a venit prin Buş, dar Stanca a boxat (6). Golul l-a adus Paul Anton, după o fază spectaculoasă (10). Gorjenii au rămas sus, iar Alex a dublat avantajul cu o lovitură de cap plasată (17). Pînă la pauză, Buş a irosit două şanse bune de a înscrie!

În partea a doua, Pandurii nu au luat piciorul de pe acceleraţie şi au marcat de două ori în două minute. Mai întîi, Nicoară a centrat şi Matulevicius a pus latul (62), iar Alex şi-a trecut în cont dubla, înscriind spectaculos, cu o semifoarfecă (64). 4-0!

Şi nu s-a terminat aici! Matulevicius a mai punctat o dată (75). Ba chiar, scorul putea fi şi mai dur pentru braşoveni, dar "centralul" le-a refuzat gazdelor un penalty, la un henţ al lui Forika (79).

"Sevilla a cîştigat finala după ce a ajuns în Europa profitînd de problemele financiare ale celor de la Malaga şi Rayo Vallecano. Sperăm să-i copiem şi noi, chiar dacă nu dorim răul lui Dinamo, CFR sau Vaslui" (Paul Anton, căpitan Pandurii)

617184-pandurii-corona-5-0.jpg

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
thedronius
thedronius  •  16 Mai 2014, 16:41

Deci Pandurii vor sa castige la anul Europa League inteleg :)) si singurul impediment ar fi ca nu se claseaza pe loc de cupe europene. Hai ca poate renunta Vaslui, Dinamo, CFR, si poate nu va mai depaseste nimeni in clasament si puteti sa aratati ce zmei sunteti. Glumim, glumim, dar anul trecut au cam fost singura echipa care a jucat ceva dintre pretendentele de Europa League.

dora
dora  •  16 Mai 2014, 09:58

La cite suturi periculoase a scos Stanca sa ii dai numai 6...mare prostie...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează