FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - PETROLUL 1-2

VIDEO Tunisian de aur » Hamza a fost din nou decisiv pentru Petrolul, 2-1 cu Oţelul

Hamza a fost din nou erou pentru Petrolul
Hamza a fost din nou erou pentru Petrolul

Articol de - Publicat luni, 12 august 2013 00:00 / Actualizat duminica, 11 august 2013 21:51

Hamza Younes a fost ţinut pe bancă de Contra în meciul de ieri, de la Galaţi, dar odată intrat pe final a avut două mari ocazii şi-a punctat decisiv.

La trei zile după victoria eroică de la Arnhem, Petrolul au început cu frîna de mînă trasă la Galaţi. Elevii lui Ionuţ Badea au profitat de moleşeala ploieştenilor şi au fost la un pas să deschidă scorul în minutul 6. Iorga a centrat ca pe Playstation, iar Sergiu Costin a pus latul, dar mingea a lovit transversala.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Dacă nu a reuşit din 6 metri, veteranul gălăţenilor a punctat de la 25 de metri, după un şut năprasnic din lovitură liberă şi o eroare a lui Pecanha (20). A fost semnalul care i-a trezit pe prahoveni, Geraldo egalînd peste 3 minute după o bîlbîială în careu a lui Antunes. Giurgiu a fost la un pas să o aducă din nou pe Oţelul în avantaj, dar singur în careu a şutat în portar (25).

Repriza a doua a început tot cu campioana din 2011 în atac. Astafei a tras puternic, Pecanha a avut ceva probleme, dar a respins (49), în timp ce Neagu şi-a încercat şi el şansa, dar fostul portar al Rapidului a scos din nou (71).

Contra a simţit că atacul său nu merge şi l-a trimis în teren pe Hamza. Intrarea tunisianului s-a cunoscut imediat în jocul "lupilor". După două şuturi care nu au prins cadrul porţii (75, 78), africanul a adus victoria cu 4 minute înainte de final.

Boudjemaa a centrat perfect, Dore i-a lăsat mingea lui Hamza, care a reluat cu latul de lîngă visătorul Antunes. Victorie la fel ca-n Olanda, 2-1, şi ploieştenii au ajuns la 21 de meciuri consecutive fără înfrîngere în Liga 1.

714 zile au trecut de la ultima reuşită a lui Geraldo în Liga 1, de la partida Steaua-FCM Tg Mureş 2-0, 28 august 2011

"Eram mulţumiţi şi cu un egal, dar le-am spus la pauză jucătorilor că nu avem nici o şansă să cîştigăm dacă nu marcăm" (Narcis Răducan, director sportiv, Oţelul)

"Am controlat jocul, dar accidentarea lui Sergiu Costin ne-a dat peste cap. Nu am avut nici un central pe bancă! Nu am fost maturi, dar sîntem în reconstrucţie" (Ionuţ Badea, antrenor Oţelul)

"Victoria e meritată, am cîştigat pe final, dar cel mai important este că am luat cele trei puncte. Sînt fericit că am marcat şi echipa noastră a cîştigat" (Hamza Younes, atacant Petrolul)

582347-otelul-petrolul-1-2.jpg

ALTE ŞTIRI DE LA MECI:

Continuă protestele anticonducere!
Suporterii Oţelului au continuat protestele împotriva acţionarului majoritar al clubului, Dan Adamescu. După ce-au ieşit de două ori în stradă, de această dată fanii alb-roş-albaştrilor au lăsat mesaje pe clădirea Partidului Social Democrat din Galaţi, partid din care Adamescu face parte. "Adamescu ă ţepar!" a fost mesajul fanilor cu referire la suma de bani uriaşă pe care Adamescu a luat-o din conturile clubului după preluarea echipei.

Debutează cu Braşov
Antrenorul gălăţenilor, Ionuţ Badea, a precizat că mai mult ca sigur etapa viitoare, contra celor de la FC Braşov, va miza şi pe atacantul argentinian Diego Sevillano de 22 de ani. "Sevillano se pregăteşte bine, va intra în primii 18 jucători etapa următoare. E foarte important că a jucat şi a marcat pentru echipa a doua, aşa intră în ritmul de joc". Acesta a dat golul victoriei în amicalul echipei secunde cu Brăila.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (1)
gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  12 August 2013, 08:40

inca dinainte de bokila, hamza a fost marcator la petrolul. intre el si boudjema este o legatura de joc buna, se inteleg bine pe teren. contra stie bine ce poate hamza. dar, trebuie sa le dea o sansa si la astia noi, sa vada de ce sunt in stare. si bine face, cum si reghe face bine ca'l baga pe Italian. si mai depinde si de meci, de adversar, de starea fizica a propriilor jucatori. la petrolul se simte lipsa lui cristea.:)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează