FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - OŢELUL 1-1

VIDEO "U"ber alles » Fanii "şepcilor roşii" au cîntat pînă la epuizare în aşteptarea noilor investitori nemţi

Paraschiv a smuls un punct pentru Oţelul în deplasarea de la Cluj.
Paraschiv a smuls un punct pentru Oţelul în deplasarea de la Cluj.

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 octombrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 26 octombrie 2012 21:59

În teren, studenţii au obţinut doar o remiză cu Oţelul, echipă ajunsă la al cincilea rezultat de egalitate în ultimele şase etape.

Doi nemţi, posibili investitori pentru Universitatea, au vizitat în această săptămînă Clujul. Vestea că echipa, aflată pe marginea prăpastiei din cauza problemelor financiare, ar putea ajunge pe mîna unei puternice companii de marketing germane, Sportfive, i-a supermotivat pe studenţi.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Alb-negrii au început în forţă partida de aseară şi nu i-au lăsat pe gălăţeni nici măcar să respire. Prima acţiune de poartă, primul gol! Paulinho l-a deschis în banda dreaptă pe Cleiton, brazilianul a scăpat singur şi a tras pe sub Brăneţ. Un alt brazilian din lotul gazdelor, Alex, l-a făcut din preluare pe Cîrjă, dar finalizarea a fost slabă (5).

Îl mai ştiţi pe Paraschiv?
Iorga a sunat deşteptarea pentru oaspeţi. "Şeptarul" Oţelului a scăpat uşor, în două rînduri, de Lupu, omul său de marcaj, dar a tras alături (6) sau l-a luat la ţintă pe Balauru (17). Ezitant în apărare, Lupu s-a avîntat în atac, dar a avut finalizare de fundaş, şut paralel cu poarta (19). Cînd jocul părea a fi intrat într-un con de umbră, Paraschiv a egalat pentru gălăţeni (32), a deviat cu latul un şut-centrare al lui Stromajer.

Oaspeţii au început mai bine partea secundă şi doar sacrificiul lui Szilagyi la reluarea lui Didi din 8 metri (51) a făcut ca tabela să nu se mai modifice o dată. Din înger, Cleiton s-a transformat în demon pentru U. Atacantul brazilian a avut două şanse mari de a marca pe final de meci. Mai întîi, l-a întins pe Brăneţ la o minge deviată cu capul din centrarea lui Vasile Gheorghe (69), ca mai apoi, în prelungirile partidei, să-l evidenţieze încă o dată pe goalkeeper-ul oaspeţilor.

532498-u-cluj-otelul.jpg

ALTE ŞTIRI DE LA MECI:

Fanii lui "U" merg cu "naşu" :)
Fanii Universităţii Cluj au afişat aseară un banner de susţinere pentru controlorii de tren reţinuţi şi anchetaţi zilele acestea pentru luare de mită. "Naşule, nu renunţa, mergem cu tine toată viaţa. Suporterii tineri, alături de naşii liberi", scria pe bannerul afişat de galeria "şepcilor roşii".

INBOX
- Avertizaţi cu "galben", fundaşul Erico şi mijlocaşul Pătraşcu vor absenta etapa viitoare, în deplasarea de la Iaşi.
- În minutul 23, clujenii au cerut penalty după un duel între Erico şi Sipovici. "Centralul" Bîrsan a lăsat însă jocul să continue. Gazdele au solicitat lovitură de pedeapsă şi la ultima fază, cînd Cleiton s-a împiedicat de Brăneţ.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
barnabas
barnabas  •  27 Octombrie 2012, 15:59
Postat de vladutz13 pe 27 Octombrie 2012, 06:22

Cam deplasat titlul considerand ca aseara a fost probabil cea mai mica audienta de pe stadionul ala nou.

mica mica audienta dar au cantat toti...si sincer prefer sa fie asha ...cand vin 30000 tot noi aia care venim meci de meci cantam pe toata durata meciului... atata ca e bine pentru latura economica!

yanisb
yanisb  •  27 Octombrie 2012, 15:38

Atmosfera asta e meci de meci la "U".Ce-i cu titlul àsta?

putregaiu
putregaiu  •  27 Octombrie 2012, 12:48
Postat de coreeanu pe 27 Octombrie 2012, 05:41

Misto bannerul.

Bannerul se referea la Mircea Sandu

Vezi toate comentariile (7)
Comentează