FOTBAL  »  Superliga  »  MIOVENI - RAPID 1-2

VIDEO Uite Pancu, nu e Pancu! Au greşit numărătoarea ”galbenelor :S

Daniel Pancu l-a liniștit pe Răzvan: e disponibil în derby-ul cu Steaua
Daniel Pancu l-a liniștit pe Răzvan: e disponibil în derby-ul cu Steaua

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 aprilie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 22 aprilie 2012 10:41

Daniel Pancu a văzut în meciul de la Mioveni un cartonaş galben în minutul 84, după ce a căzut în careul gazdelor în urma unui duel cu Baicu. La final, atît antrenorul Răzvan Lucescu, cît şi Constantin Zotta, preşedintele executiv, s-au plîns că atacantul giuleştean nu va putea evolua cu Steaua, fiind suspendat.

Vezi aici un rezumat al partidei.

Cei doi s-au înşelat însă! Pe site-ul oficial al LPF, ”Pancone” figura cu 4 ”galbene” încasate în acest sezon: trei în tur, cu Petrolul, cu Dinamo şi cu Pandurii, şi unul în retur, contra Ceahlăului. Astfel, avertismentul de sîmbătă e al 5-lea din actualul campionat şi nu-i aduce veteranului nici o suspendare!

În schimb, cu Steaua, duminica viitoare, vor lipsi sigur  fundaşul dreapta Valentin Creţu şi ”închizătorul” Miloş Pavlovici. Ambii sînt suspendaţi pentru cumul de ”galbene”. Locul primului va fi luat de Rui Duarte, care şi-a ispăşit pedeapsa de o etapă.

 

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
grande.balaci
grande.balaci  •  22 Aprilie 2012, 18:42

cred ca in cazul in care cfr nu reuseste sa tina ritmul, rapidul pare a fi marea favorita la titlu!!!bravo lor, au o echipa destul de buna si un antrenor cu destula experienta.

vendetta87
vendetta87  •  22 Aprilie 2012, 15:28
Postat de rapidistul85 pe 22 Aprilie 2012, 13:22

Eu cred ca mai degraba OILE de la DigiSport au gresit numaratoarea. Imediat dupa ce a luat Pancu galben, au sarit de bucurie si au spus pe post ca URAA.. Pancu nu prinde meciul cu Steoaia...Apoi si-au dat seama ca-s penibili si au rectificat, pentru mai tarziu sa mute declaratiile in curtea lui Razvan... Jalnic jurnalism

exact la asta ma gandeam eu cand am privit meciu

sadim3ro
sadim3ro  •  22 Aprilie 2012, 13:35
Postat de sorineldobre pe 22 Aprilie 2012, 11:13

vAI DE CAPUL VOSTRU RAZVANE NU SUNTETI IN STARE SA TINETI NICI EVIDENTA LA CARTONASE. MA BUCUR CA POATE JUCA PANCONE CU STEAUA DESI E CAM IN SCADERE DE FORMA IN ULTIMILE MECIURI. IN AFARA DE O SIMULARE DE FAULT IN CAREU SI O PASA BUNA NU PREA AM MAI VAZUT NIMIC LA EL. POATE CU STEAUA .HAI RAPID HAI DANIEL !

sorinel fiule ... sau dom'doctor... cum sa iti mai spun mah ca de vreo 2 luni de cand m-a luat si pe mine boala cu comentatul articolelor... tu nu ai nimic de zis costructiv... ai o problema cu razvan... am inteles... mergi la stadion si ii spune... sau mergi la copos si roaga-l sa te puna pe tine antrenor ... dar te rog renunta la comentariile astea imbecile

Vezi toate comentariile (6)
Comentează