FOTBAL  »  Superliga  »  INEDIT

VIDEO Un fotbal de tot rîsul » Top 3 faze tari din weekend

Articol de GSP - Publicat luni, 22 aprilie 2013 00:00 / Actualizat luni, 22 aprilie 2013 14:32

Momentele vesele ale weekendului vin de la Tîrgu Jiu şi Giurgiu, în timp ce la Bistriţa, ofiţerul de presă al echipei n-a fost deloc amuzat de reacţia antrenorului Nicolae Manea, după rezultatul dezastruos, 0-5 în faţa lui CFR Cluj.


* Galeria lui Dinamo a amuzat tot stadionul în pauza meciului disputat în deplasare, la Tîrgu Jiu. Unul dintre liderii ultraşilor a anunţat folosindu-se de portavoce: "Avem o problemă, s-a luat o şapcă de la un domn jandarm. Vă rugăm s-o înapoiaţi, ca să n-avem probleme la ieşire! Aici e România. Mai exact, Oltenia". "Cîinii" au avut 350 de susţinători în Gorj. Dinamo a pierdut, scor 0-2.


* Nemţenii au venit la Giurgiu fără doctor în staff. Asistenţa a fost asigurată pe parcursul partidei de către medicul Astrei, Mircea Miu. El intra pe teren să-i ajute şi pe fotbaliştii gazdelor, şi pe ai oaspeţilor. Situaţia a devenit amuzantă spre final, cînd un fotbalist al Astrei şi unul al Ceahlăului s-au accidentat în aceeaşi fază. Miu a intrat pe gazon şi a alergat de la unul la altul!

* Antrenorul bistriţenilor, Nicolae Manea, a fost extrem de nervos la finalul meciului şi i-a tras un şut în fund ofiţerului de presă al clubului, Ionuţ Calotă, pentru că acesta l-a invitat la interviu pentru DigiSport. "Îmi pare rău, a fost o reacţie la nervi!", şi-a cerut scuze tehnicianul la conferinţă, dar a ameninţat apoi un ziarist local: "Vrei să-ţi rup şi celălalt tendon?". "Dacă eu eram preşedinte, îl dădeam afară pe Manea, dar eu sînt preşedinte onorific", a declarat Jean Pădureanu

Vezi AICI VIDEO cu Manea

Acestea au fost fazele din Liga 1. Dar mult mai tare a fost o întîmplare din Liga a V-a: un fotbalist accidentat a fost scos de pe teren într-o roabă cu motor! :)) Vezi VIDEO aici

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
amicu
amicu  •  22 Aprilie 2013, 14:00

ce sensibili sunt jurnalistii cand un coleg de-al lor este victima. Daca era oricare altul, ii cerea lui Manea sa ii mai dea una...ca deh...da bine la ziar.

criticul89
criticul89  •  22 Aprilie 2013, 13:39
Postat de anti_orice pe 22 Aprilie 2013, 11:09

Rapidistii isi dau in petec oriunde ar fi...inspirati fiind de imnul lor: "suntem peste tot acasa". Asa ca se poarta ca acasa...seminte, injuraturi, scaune aruncate, amenintari gen "te sparg sa moara familia mea", "te tai sa moara mama", etc.

nuu, voi nu provocati niciodata :))))) la o stire despre nae manea, voi comentati despre rapid :))) vedeti cat de prosti si ipocriti sunteti ? aveti o manie infecta de a poza in victime si de a arata intotdeuna in alta parte, in loc sa va vedeti de propria echipa; penibil...

tityanoo
tityanoo  •  22 Aprilie 2013, 13:28
Postat de flo_ax pe 22 Aprilie 2013, 12:38

galeria lui Dinamo fura sapca jandarmului, nu cred asa ceva :) Oricum cea mai tare faza din weekend a fost atacul lui Suarez la Ivanovic de la Chelsea. Din senin i s-a pus pata pe sarb si a sarit sa-l muste de cot, victima aparandu-se cum a putut

Adevarat ca aia cu Suarez e penala:)))Bun jucator dar este putin labil psihic,sta prost cu nervii.Am inteles ca nu este prima oara cand o face(a mai muscat pe cineva cand juca prin Olanda parca) cred ca ar trebui sa poarte botnita..

Vezi toate comentariile (13)
Comentează