FOTBAL  »  Superliga  »  BISTRIŢA - CSMS IAŞI 1-0

VIDEO Un singur glonţ din mitralieră » Intrat la pauză, Florin Bratu a înscris din ofsaid golul primei victorii bistriţene

Bistriţenii au toate motivele să fie fericiţi: au părăsit zona fierbinte a clasamentului
Bistriţenii au toate motivele să fie fericiţi: au părăsit zona fierbinte a clasamentului

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 septembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 31 august 2012 22:33

Ardelenii au ratat cele mai mari ocazii ale partidei, trimiţînd mingea de două ori în bară.

Iaşiul s-a obişnuit atît de mult cu Ionuţ Popa şi carisma lui pe margine, încît nu a reacţionat la şocul Liviu Ciobotariu. La botezul său pe bancă, tehnicianul s-a lovit de o Glorie arţăgoasă, gata să rupă blestemul primului succes de la revenirea în Liga 1.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Mai bine de un sfert de oră a durat încălzirea celor două echipe, apoi gazdele s-au năpustit asupra redutei moldovene. Curtuiuş a fost săgeata aruncată de Manea pentru a străpunge defensiva adversă, suplinit în banda stîngă de brazilianul Markisio. Fazele la poarta lui Irimia s-au succedat cu repeziciune (15, 17, 19, 21), dar veteranul oaspeţilor a sigilat buturile.

Reacţia trupei lui Ciobotariu s-a iscat doar din efervescenţa lui Keita (23,25), prea puţin pentru a-i surprinde pe bistriţeni. Curtuiuş a sprintat ca la un concurs de 50 metri, iar Irimia s-a întins pentru a respinge în bară (35). Un minut mai tîrziu, singur din 5 metri, atacantul Gloriei era să-i provoace un infarct lui Pădureanu reluînd extrem de slab pe lîngă poartă. L-a imitat Predescu (40), iar repriza s-a încheiat molcom.

Mutările lui Manea
La reluarea, Nae Manea a simţit cel mai bine mutările. I-a introdus pe Yedi şi Florin Bratu, iar " Mitraliera" s-a pus pe alergat. Francezul a tras prima şarjă după o centrare din partea dreaptă, mingea a căzut pe transversală, iar Ciobi a răsuflat uşurat pe bancă (73). Nu a mai fost cazul în minutul 82, cînd Yedi l-a servit ideal pe Bratu, aflat puţin în ofsaid, iar glonţul lansat de el a fost suficient pentru a semna prima victorie din sezon.

"A fost viciere de rezultat, ne retragem din campionat!" ( Florin Prunea, preşedinte Iaşi)

517583-caseta-bistrita-csms.jpg

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
merace
merace  •  03 Septembrie 2012, 22:58

se pare ca Jean Padureanu (Bistrita) si Pinalti (Ceahlaul) nu prea mai sunt agreati de mafia LPF, de ii lasa sa se zbata in mlastina ultimelor locuri din Liga 1... daca nu cumva se pregatesc alte valize, secrete, fara numar-fara numar... :D

mchereja
mchereja  •  01 Septembrie 2012, 13:51
Postat de id45 pe 01 Septembrie 2012, 11:39

Pustiule , ai vazut meciul sau l-ai ascultat - daca se marca atunci cand Patulea scapase singur cu Dolha ? - sau te-a influentat si pe tine comentariile bufonilor de pe DIGI SPORT ??

Dar tu ai vazut meciul??? Vrei sa zici ca daca marca Iasiul la singura ocazie si Bistrita la cele 10 ale ei se termina egal???

id45
id45  •  01 Septembrie 2012, 11:39
Postat de vladutz13 pe 01 Septembrie 2012, 02:38

Deci a fost viciere de rezultat??? Cand Gloria a atacat tot meciul si a avut 2 bare??? Cat de penibil sa fii?? cand echipa nu-ti joaca nimic!!

Pustiule , ai vazut meciul sau l-ai ascultat - daca se marca atunci cand Patulea scapase singur cu Dolha ? - sau te-a influentat si pe tine comentariile bufonilor de pe DIGI SPORT ??

Vezi toate comentariile (5)
Comentează