FOTBAL  »  LIGA 1  »  FC VASLUI - CFR CLUJ 1-1

VIDEO Una caldă, alta rece pentru Alexandru Tudor » Roşu corect, penalty refuzat

Faultul lui Hugo Luz +1   FOTO
Faultul lui Hugo Luz

Articol de - Publicat marti, 03 aprilie 2012 00:00 / Actualizat marti, 03 aprilie 2012 09:39

Alexandru Tudor a avut acoperire regulamentară la eliminarea lui Hugo Luz, dar nu a acordat un penalty clar pentru CFR.

Cei aproape 8.000 de spectatori veniţi să vadă o victorie a Vasluiului împotriva lui CFR au explodat în minutul 15, cînd Alexandru Tudor a scos din buzunar cartonaşul roşu, eliminîndu-l pe Hugo Luz. Portughezul a fost implicat într-un duel fizic cu Sougou, cei doi s-au tras reciproc, iar elevul lui Costa a căzut pe gazon. Enervat, Hugo Luz s-a întors spre jucătorul clujenilor şi l-a lovit uşor în abdomen, iar Eduard Dumitrescu, asistentul de pe acea parte, i-a semnalizat prompt "centralului" Tudor.

VEZI AICI REZUMATUL VIDEO!

Reluările TV au arătat că Hugo Luz a avut intenţie să-l lovească, dar nu a avut intensitate, decizia arbitrului bucureştean avînd acoperire regulamentară

Tudor a greşit însă în minutul 85, cînd nu a acordat un penalty clujenilor la un fault al lui Marius Constantin în careu la Bastos.

Playtech: Veste BOMBĂ pentru Ianis Hagi! Scoțienii au făcut anunțul ȘOC: s-au dat de gol


Comentarii (27)
pityiri_palko
pityiri_palko  •  03 Aprilie 2012, 14:29

Nu-l acuz pe Tudor pentru ca n-a acordat penaltiul. Sa zicem ca nu l-a vazut (desi se afla in apropierea fazei). Il acuz insa ca ne-a decimat lotul prin acordarea a 6 cartonașe galbene (daca tin bine minte, Vasluiul a luat un galben si un rosu, ambele meritate). Daca mai tinea meciul nu ramanea nici un singur jucator ceferist neingalbenit. Las la latitudinea voastra sa decideti daca a dat acele "galbene" din interes sau din rautate.

misucfr
misucfr  •  03 Aprilie 2012, 11:44

Macel ,11 metri clar , care se vedea si din elicopter.

lprep
lprep  •  03 Aprilie 2012, 10:14

Daca arbitra un meci international Tudor n-avea singe sa elimine jucatorul la acea faza . Asa , este in Romania si trebuia sa-si umfle si el muschii putin...

Vezi toate comentariile (27)
Comentează