FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

VIDEO UPDATE Acuzat că a bătut un oficial al Petrolului, Laurenţiu Reghecampf dă replica: "M-am aplecat să-i zic ceva la ureche!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 mai 2014 00:00 / Actualizat duminica, 18 mai 2014 16:37

Scandalul după bătaia de la finalul meciului Petrolul - Steaua, scor 0-0, continuă şi a doua zi. Un oficial al "lupilor" susţine că Laurenţiu Reghecampf l-a lovit cu capul în acea încăierare!

UPDATE 16:30 Laurenţiu Reghecampf a comentat la televiziunea sportro acuzele lui Cristi Vlad:

"Pecanha a lovit cu pumnul în jucătorii Stelei! Cristi Vlad zice că i-am dat cu capul în gură? M-am aplecat să-i zic ceva la ureche!

Noi ne-am bucurat şi am fost bătuţi. Vă pot arăta sacoul meu cum arăta după meci. Mi-au fost aruncate în spate corcoduşe, apă, castane.. Tot meciul.

Există o rivalitate între 3 echipe din Bucureşti. Între Steaua şi Petrolul nu văd nici o rivalitate. Steaua are 25 de titluri.

Am văzut declaraţia lui Răzvan Lucescu. Cei de la Atletico l-au luat pe Simeone pe braţe. Dacă jucătorii mei ar fi făcut acest lucru probabil că ne-ar fi dat cu ceva în cap.

Lui Cristi Vlad i-am întins o mînă cînd i-a fost greu. L-am luat cînd a fost dat afară de la Petrolul şi a mai jucat un an. El m-a înjurat pe mine, eu pe el. Asta e, sîntem în lumea fotbalului. El a venit la mine la cabine cu bodyguarzi. Mîine o să ne întîlnim şi să ne înţelegem, nu e nici o problemă".

--------------

Directorul sportiv Cristi Vlad anunţă că va face un memoriu împotriva antrenorului Stelei.

"Eu cu Reghecampf n-am avut nici un conflict pînă acum. După ce m-a lovit cu capul, eu n-am ştiut cum să reacţionez. Nu e normal să lovească aşa cu capul, ca ultimul om! Cu siguranţă că voi reclama gestul său, vom face un memoriu împotriva lui Reghecampf!

Nu e normal ca un antrenor al unei echipe să lovească un oficial al unei formaţii adverse", a declarat Cristi Vlad la Dolce Sport.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (323)
radu978
radu978  •  19 Mai 2014, 13:35

Sa-i zica la urechea o manea de-a lui Pitzi Talent.

georgecrisan
georgecrisan  •  19 Mai 2014, 10:19
Postat de valiza.epo pe 18 Mai 2014, 20:18

Asa... de curiozitate... Voi chiar reusiti sa ascultati grohaiturile nemtesti fara sa "dati la ratze"?!?

OZOSEPT ma face sa borasc. My Dying Bride taie greata - Pink Floyd curata sufletul.

georgecrisan
georgecrisan  •  19 Mai 2014, 10:13
Postat de valiza.epo pe 18 Mai 2014, 20:52

Am exclus clasicii! E vorba de nepotii lui Hitler! Inafara de Scorpions - ce pronuntie idioata are solistul - nu am auzit vreo melodie nemteasca de calitate.

Incearca nemtii de la Blind Guardian!

Vezi toate comentariile (323)
Comentează