FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA - PETROLUL 0-2

VIDEO Vali Negru a marcat din nou un supergol pentru Petrolul » Mai Negru pentru Chiajna

Vali Negru a înscris un gol de excepţie
Vali Negru a înscris un gol de excepţie

Articol de - Publicat marti, 30 august 2011 00:00 / Actualizat marti, 30 august 2011 02:16

Mijlocaşul transferat în această vară de prahoveni a marcat ieri un eurogol şi a lăsat-o în continuare pe Chiajna fără victorie în Liga 1


VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI!

Petrolul a făcut instrucţie cu Concordia Chiajna, care nu reuşeşte să-şi dezlipească eticheta de echipă mică. Formaţia de la marginea Bucureştiului n-a făcut altceva decît să asiste neputincioasă la golurile ploieştenilor. Gazdele au replicat doar prin Alin Stoica (20 şi 48), cu şuturi violente de la distanţă, şi Salem (25), ratare uriaşă din patru metri!

În rest, pe teren au fost doar "lupii galbeni". Încă din start, Petrolul şi-a făcut viaţa uşoară. Stoimirovici a centrat perfect din lovitură liberă, iar Komazec (11) a pus capul pentru un 1-0 logic din punctul de vedere al derulării partidei. Prahovenii şi-au băgat trei puncte în traistă cu o execuţie desprinsă din campionatele puternice ale Europei. Valin Negru (58) a luat mingea de la mijlocul terenului, l-a lăsat pe Bozga la orizontală, apoi a marcat de la 18 metri cu un şut plasat, în vinclu, în stilul celui marcat de Ashley Young lui Arsenal!

L-au luat pe Vlad Munteanu!
Concordia l-a transferat pe Vlad Munteanu, ultima oară la Dinamo. Mijlocaşul de 30 de ani a semnat cu echipa antrenată de Laurenţiu Diniţă pînă la finalul sezonului. Munteanu a fost titular aseară şi a rezistat 74 de minute pe teren, fiind schimbat după ce a suferit o accidentare la umărul drept. (Eduard Apostol)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
alexfcp
alexfcp  •  03 Septembrie 2011, 12:12

ce fan e david asta......sigur e din vro comuna uitata de lume...

rkvelez
rkvelez  •  31 August 2011, 09:31

frumos gol...felicitari...

1acolo
1acolo  •  30 August 2011, 19:51

david nu manca rahat :) Hai Petrolul !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează