FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - CHIAJNA 1-0

VIDEO Vârsta de aur » Cernat e cel mai vârstnic jucător din Liga 1, dar și cel mai în formă la Voluntari!

În vară, Cernat a semnat pe un an cu Voluntariul,
În vară, Cernat a semnat pe un an cu Voluntariul, "însă voi juca atât timp cât voi simți plăcere să fiu pe teren"

Articol de - Publicat luni, 07 noiembrie 2016 00:00

Cel mai vâstnic jucător de câmp din L1, Florin Cernat, e cel mai important om al Voluntariului în acest sezon, cu 4 goluri și 4 pase decisive.

Întors în Divizia A în 2014, la Oțelul, Cernat declara că în momentul în care va simți că nu va mai face față ritmului din România va agăța ghetele în cui. La Galați a marcat de 6 ori și a pasat decisiv de 4 ori, fiind cel mai prolific jucător al fostei campioane în acel sezon.

VIDEO: Vezi AICI golul cu Chiajna!

Anul trecut a ajuns la Viitorul. Din cauza accidentărilor, a evoluat în doar 17 meciuri, însă a fost de ajuns pentru a putea puncta de 8 ori și a bifa 5 assist-uri!

La începutul acestui sezon a decis să pună pixul pe contractul oferit de FC Voluntari și până în prezent se descurcă admirabil. Decarul ilfovenilor este cel mai influent om din lot, Florin fiind implicat în 8 din cele 21 de goluri izbutite de trupa lui Florin Marin.

Cernat a punctat de 4 ori și a pasat decisiv de alte 4 ori. Ultima ispravă a reușit-o sambătă, în minutul 90+3 al confruntării cu Chiajna, când a punctat superb din afara careului mare pentru cele trei puncte puse în joc.

În comparație cu alți fotbaliști consacrați din Liga 1, "Diamantul" a reușit să marcheze mai mult decât jucători ca Adi Popa, Budescu, Matulevicius, Andrei Cristea sau Nuno Rocha și a pasat decisiv mai mult decât Boldrin, Eric, De Amorim, Palici sau Zlatinski.

36de ani, 7 luni și 22 de zile este vârsta lui Cernat. În L1, doar portarul Pandurilor, Răzvan Stanca, e mai "bătrân", 36 de ani, 9 luni și 19 zile

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează