FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

VIDEO Vasile Miriuță a semnat cu Hermannstadt » Primele declarații ale lui „Tati” după revenirea la Sibiu

Articol de - Publicat marti, 07 ianuarie 2020 11:37

Vasile Miriuţă (51 de ani) a semnat în această dimineaţă cu Hermannstadt, mutarea fiind anunţată în exclusivitate de Gazeta Sporturilor încă de la finlul anului trecut

Cel poreclit „Tati” a semnat un contrat valabil pentru următoarele șase luni, cu posibilitate de prelungire pe încă un an. Acesta şi-a stabilit deja staff-ul: Vlad Ţăranu va fi preparator fizic, în timp ce Florin Berţa, cu care Miriuță a mai colaborat şi în trecut, va ocupa rolul de antrenor cu portarii. 

„Am revenit într-un loc unde m-am simțit foarte bine! Cunosc foarte bine oamenii de aici, dar și echipa. Au rămas câțiva băieți cu care am lucrat, chiar dacă sezonul trecut nu ne-a fost ușor. Lotul este schimbat acum în mai bine, avem jucători mai experimentați, cu multe jocuri în Liga I. 

Sunt optimist că putem face un fotbal bun împreună. S-au schimbat multe lucruri în bine! Condițiile sunt mai bune ca anul trecut, avem un teren de antrenament, sală de forță, stadion. La Sibiu sunt niște suporteri minunați, care ne-au susținut în momente esențiale în sezonul trecut. Am încredere mare în public!”, a declarat Miriuţă.  

Miriuță e în căutarea unui fundaş dreapta, post care e deficitar la Hermannstadt. În acest sens, oficialii discută cu un portughez şi cu un spaniol, dintre aceştia urmând să se aleagă o singură variantă.  

Hermannstadt s-a reunit ieri, însă Miriuţă a venit abia azi Tehnicianul a fost în vacanţă în Egipt alături de soție și copii, însă la întoarcere a făcut o escală la Budapesta pentru a-și lăsa familia. 

„Este a patra oară când colaborez pe plan profesional cu Vasile Miriuță. De fiecare dată am avut rezultate pozitive împreună, inculsiv în ultimul sezon la A.F.C. Hermannstadt, când am reușit să rămânem în Liga I. Mă bucur foarte mult că a revenit la noi și sunt convins că vom reuși să ne menținem în Liga I fără emoții” - Iuliu Mureşan, preşedinte Hermannstadt, despre numirea lui Miriuţă 

  • Sursă foto: Facebook Hermannstadt

Vezi și: 

De ce a eșuat Victor Pițurcă la Craiova » Bogdan Vătăjelu: „Ne trebuie un antrenor care să ne facă să dăm totul”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
johnwick
johnwick  •  07 Ianuarie 2020, 15:39
Postat de cfrcj666 pe 07 Ianuarie 2020, 12:38

Da fece fecesebe aflata ilegal in liga I ce e?

daca esti talparinist prost, de ce-ti pui user cu cfr?

sibman
sibman  •  07 Ianuarie 2020, 12:59

Stati oameni buni ca lenroc sustine echipa aia prapadita din a enspea liga.

cfrcj666
cfrcj666  •  07 Ianuarie 2020, 12:38
Postat de lenroc pe 07 Ianuarie 2020, 12:17

Miriuță vine la Sibiu să aibă cu ce plăti taxele pe iarnă. Tot proiectul Hermannstdt e o cârpeală, o adunătură de mercenari.

Da fece fecesebe aflata ilegal in liga I ce e?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează