LIGA 1  ·  U CLUJ - CSMS IAŞI 0-2

VIDEO Verdict şi pe teren » După apelul licenţierii pierdut la FRF, clujenii au fost învinşi clar de Iaşiul lui Cîrţu, 0-2

Articol de GSP - Publicat marti, 14 mai 2013 00:00 / Actualizat luni, 13 mai 2013 23:42

Retrogradată în birouri, Universitatea a resimţit din plin şocul pe teren împotriva Iaşiului. Un început ezitant a fost taxat rapid de moldoveni, Ţigănaşu reuşind o execuţie magnifică din marginea careului mare, direct în vinclu (21).

Uluiţi de reuşita mijlocaşului lui Cîrţu, şepcile roşii s-au afundat în jumătatea proprie, negăsind vreun culoar către poarta adversă. Iaşiul a lovit pe finalul reprizei, pe contraatac, Ţigănaşu l-a servit ideal pe Pătulea, care nu a ratat din 5 metri (42). La reluare, chiar dacă au evoluat în inferioritate după eliminarea lui Mihălăchioae, moldovenii au închis perfect culoarele către poarta Lungu, reaprinzînd speranţele în Copou.

Click aici pentru rezumatul VIDEO!

"E greu să joci cînd ştii deja că s-a luat decizia cu licenţa. E ca şi cum ai afla că mori peste trei zile!"
Ionel Ganea, antrenor U Cluj

"Golul lui Ţigănaşu ar trebui să facă înconjurul televiziunilor din toată lumea! A fost fabulos! Păcat că mulţi conducători din fotbalul românesc strică acest sport. Din cauza lor am ajuns în această situaţie"
Sorin Cîrţu, antrenor CSMS Iaşi

571468-caseta-u.jpgCum au încercat frații interlopului Emi Pian să-l omoare pe presupusul ucigaș al liderului clanului Duduianu. Imagini surprinse de camere
Libertatea
Comentarii (7)
mihnea80  •  14 Mai 2013, 16:56

tare ma tem ca vor sa salveze Iasul, adica sa mearga la baraj, nu sa retrogradeze. Severinul are 27pct, iar Iasul 26pct. Severinul sunt retrogradati, deci, victoaria asta impotriva lui U i-a ajutat ffffffffff mult sa scape de retrogradarea directa. Iti zic eu ca va fi Severinul pe 17 si Iasul pe 16, adica la baraj.

mihnea80  •  14 Mai 2013, 16:51

Pacat de meciul asta, ne-ar fi trebuit 3 pct! Indiferent de decizia federatei, noi trebuie ca din punct de vedere sportiv sa nu fim pe locurile retrogradabile. Cu astea 3 pct stateam linistiti.

alpin  •  14 Mai 2013, 11:07

Pacat de eforturile lui Paszkany de a mentine slUga Valizei in prima liga. S-au dus 6 puncte sigure...

Vezi toate comentariile (7 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
16:30 Snooker
Finala CM Snooker
Eurosport
22:00 Champions League
Manchester City - Lyon
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
Program TV complet

Liga 1