FOTBAL  »  Superliga  »  VOINŢA - GAZ METAN 0-2

VIDEO Vernisaj Ciprian Petre » Mediaşul a cîştigat fără probleme meciul cu Voinţa Sibiu

Ciprian Petre e omul numărul 1 de la Mediaş.
Ciprian Petre e omul numărul 1 de la Mediaş.

Articol de - Publicat duminica, 18 martie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 18 martie 2012 09:17

Mijlocaşul a marcat din nou superb, aşa cum a făcut-o şi runda trecută, cu CFR Cluj.

Liga 1 oferă suspans şi în subsolul clasamentului. Doar Mioveniul pare să se fi resemnat. Sibiu - Mediaş s-a disputat sub semnul nevoii de puncte. Oamenii lui Pustai au insistat mai mult în prima repriză. Ciprian Petre e omul numărul 1 la Mediaş. Mijlocaşul a condus asediul la poarta lui Miron. Fără efect, fiindcă centrările acestuia n-au fost fructificate de Ciucă sau Markovici.

Vitinho a fost la cîţiva centimetri de gol după un cadou oferit de Apostol (34). A doua greşeală a sibienilor a modificat tabela. Ciucă a centrat de pe dreapta, cu boltă, dar Miron şi Bar n-au reuşit să-l blocheze pe Vitinho, care a deschis scorul de la marginea careului mic (38).

VEZI AICI
REZUMATUL
PARTIDEI!

Pustai a revenit de la cabine pregătit pentru o rezolvare simplă a meciului. Ciprian Petre a trimis superb, la vinclu, iar partida era jucată. Pleşca s-a asigurat că aşa stau lucrurile, cu o intervenţie providenţială în faţa lui Iulian Popa (48). Ciucă a văzut roşu trei minute mai tîrziu, dar Sibiul a construit anevoios. Doar Zăgrean a mai încercat ceva, dar a ratat incredibil (70, 80).

"Markovici şi Ciucă m-au întrebat dacă centrez la acea lovitură liberă. Le-am spus să stea liniştiţi, că dau pe poartă. Nu ştiu dacă sînt specialist în goluri spectaculoase. Pînă la urmă toate golurile sînt importante, mai ales cele care aduc puncte" (Ciprian Petre, mijlocaş Gaz Metan Mediaş)

"E un rezultat care reflectă realitatea din teren. Am făcut cel mai prost joc al nostru. Sper să fie un duş rece pentru echipă şi să ne revenim!" (Ioan Hămbăşan, preşedinte Voinţa Sibiu)

Inbox
- "Centralul" Dragoş Istrate l-a scos din sărite pe Pustai. Arbitrul nu l-a eliminat pe Bunea, în finalul primei reprize, pentru o intrare criminală la Markovici.
- Bawab trebuia să înceapă meciul ca titular, dar a simţit din nou dureri la genunchi la antrenamentul de vineri. Pustai a decis să nu-l mai titularizeze.
- Titular cu CFR Cluj, ex-dinamovistul Florin Bratu n-a prins nici un minut în partida de ieri

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
gazistu
gazistu  •  20 Martie 2012, 15:45

victorie clara, fara discutii, si pleici si jucatorii sibieni au recunoscut ca am fost peste ei . oricum sper sa se salveze si ei ca noi nu o sa avem probleme cu retrogradarea. CUPA e obiectivul principal din cate il tot aud pe horoba. HAI CU CUPA, LA MEDIAS!!!

staneang
staneang  •  18 Martie 2012, 21:24

Felicitari mediesenilor pt jocul bun prestat la Sibiu,multa bafta Vointa la Tg Jiu.

alexhaiducu
alexhaiducu  •  18 Martie 2012, 09:42

era si normal! sper sa treaca si de dinamo in cupa si sa ia trofeul impotriva rapidului! sa moara copos de oftica!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează