FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - POLI IAŞI 2-2

VIDEO » Vezi AICI ratarea care a dus Steaua în Europa League şi a lăsat Rapidul acasă!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 iunie 2009 00:00

Steaua a prins in extremis ultimul loc care duce în Europa League. "Roş-albaştrii" au obţinut o remiză la Urziceni, suficient pentru ca Unirea să cîştige titlul şi ca Steaua să meargă în Europa League. Rapidul putea încurca planurile, dacă ar fi reuşit să învingă Poli Iaşi. Andrei Cristea a reuşit o dublă, dar giuleştenii au egalat şi au forţat în ultimele minute victoria izbăvitoare.

Djalovici a trimis cu capul de la marginea careului de lîngă portarul Pleşca, mingea se îndrepta spre poarta goală, dar Kalai a intervenit salvator, respingînd în bară. Rapidul a ratat astfel calificarea, trimiţînd Steaua în turul doi preliminar din Europa League.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
 •  11 Iunie 2009, 02:44

la anul retrogradati sigur...

 •  11 Iunie 2009, 00:07

Dumnezeu nu bate cu parul...! Piciorul rupt ieseanului IRINEL IONESCU pe Giulesti acum 3 ani !!!!!! Napustirea cu violenta asupra careului iesean , uneori cu arbitrii de fata ....( ca si azi!) ASTA e RAPID!!!

radan
radan  •  10 Iunie 2009, 23:40

Nu inteleg cum a gandit Hizo partida asta cand tot campionatul Djalovici si Pinto au jucat extrem de slab! Djalo si Pinto sunt cei mai slabi atacanti pe care i-am vazut vreodata. Niste disperati, besmetici si neinspirati! Daca in primele minute Djalovici marca aproape cu poarta goala, alta era soarta jocului. Apoi a ratat incontinu tot meciul, a fost in ofsaid incontinu, si a pierdut aproape toate baloanele care le primea. Spadacio, Herea si Maftei nu le pasau aproape de loc!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează