FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIȘOARA - VIITORUL 1-0

VIDEO Victima propriei creații » Viitorul a pierdut la Timișoara dintr-un penalty transformat de un jucător crescut la Academie, 0-1

Experienţa lui Croitoru a fost decisivă și aseară // FOTO Adrian Pîclișan
Experienţa lui Croitoru a fost decisivă și aseară // FOTO Adrian Pîclișan

Articol de - Publicat marti, 18 octombrie 2016 00:00

Trupa lui Hagi a pierdut după un penalty transformat de Cârstocea, fotbalist crescut la Academia de la Ovidiu.

Dacă am alcătui o listă cu echipele care n-ar fi vrut ca pauza competițională pentru meciurile "naționalei" să existe, Timișoara și Viitorul ar fi fost în capul ei. Ambele formații veneau după victorii și probabil ar fi vrut să lege seria bună cu această partidă.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Probabil, Hagi ar prefera să joace cu un om mai puțin decât să aibă parte de un gazon ca la Timișoara. Suprafața udă și moale e coșmarul fotbaliștilor educați de "Rege": tehnici, rapizi, care iubesc combinațiile la firul ierbii.

În schimb, Poli are jucători care preferă o alunecare în schimbul unui dribling fin și care s-au simțit perfect pe "Dan Păltinișanu".

Confruntarea nu a fost neapărat slabă. Au fost șuturi pe poartă, însă până să se ajungă la finalizare, partida a fost aproape de neprivit. Mingea parcă trebuia să treacă de cele trei probe, ca în basme, pentru a avea șansa să zboare către poartă.

Întâlnirea s-a decis după un penalty: Străuț a căzut în careu după un duel cu Carp. A fost exemplul clasic de 11 metri la care orice decizie ar fi putut fi corectă. A transformat chiar de Cârstocea, jucător crescut de Academia Hagi.

"Sunt fericit că am marcat. E un gol special pentru că am jucat mult timp la Viitorul"
Alin Cârstocea, mijlocaș Poli Timișoara

"Așteptăm să ni se dea înapoi cele 8 puncte. Ați mai văzut pe undeva prin Europa așa ceva? Am fost penalizați și sportiv, prin retrogradare, și mai sportiv prin luarea punctelor"
Ionuț Popa, antrenor ACS Poli

"N-am fost la nivelul nostru. Când îți merge bine, se pare că vine câte ceva. Să vorbim lucruri serioase, nici nu mă gândesc la titlu"
Gică Hagi, antrenor Viitorul

acs poli viitorul 1 0

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (2)
polistul68
polistul68  •  18 Octombrie 2016, 13:27

Numai tineri de perspectiva in lotul Viitorului....

sakamoto
sakamoto  •  18 Octombrie 2016, 11:52

Jucatorii de la viitura, au faultat mult, deseori au facut faulturi grosolane, tolerate de arbitru. Raportul cartonaselor galbene? 2-1 pt timisoreni!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează