FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOŞANI - ASA TG. MUREŞ 1-2

VIDEO Victorie cu cap! » ASA Tîrgu Mureş s-a impus la Botoşani şi îşi consolidează locul 2 în clasament

Marius Constantin a marcat aseară primul său gol din acest sezon de Liga 1
Marius Constantin a marcat aseară primul său gol din acest sezon de Liga 1

Articol de - Publicat sambata, 21 martie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 20 martie 2015 23:03

ASA a învins Botoşani cu acelaşi scor din tur şi continuă urmărirea Stelei în clasament. Moldovenii nu au reuşit să iasă din criză şi au ajuns la al şaselea meci consecutiv acasă fără victorie.

Meciul de aseară a arătat încă o dată că vremurile în care echipa antrenată de Leo Grozavu punea probleme oricui printr-un joc fizic şi organizat a apus. În primele 15 minute ale partidei, Botoşani a dat totuşi semne că se gîndeşte încă la un loc din primele patru, dar o dată cu trecerea timpului, visul s-a îndepărtat tot mai mult.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Ştiind că nu îşi permit nici un pas greşit în urmărirea Stelei, elevii lui Ciobi nu s-au grăbit şi au lovit pe contraatac. Prima oară, prin Zicu, care parcă arată tot mai bine de la meci la meci. Golul "Machidonului" a fost electroşocul care i-a trezit pe moldoveni.

Aceştia au egalat prin Acsinte, dar golul său nu a fost suficient pentru că fundaşul lui ASA, Marius Constantin, a dat lovitura de graţie cu un sfert de oră înainte de final, probabil gîndindu-se la detronarea mai vechilor săi "prieteni" din Ghencea.

"Sîntem echipa momentului atît statistic, cît şi ca joc, dar trebuie să fim pragmatici şi să ne gîndim la podium momentan, nu la titlu" (Narcis Răducan, preşedinte ASA Tg. Mureş)

"Gabi Mureşan a ieşit plin de sînge la pauză, aşa că să nu se mai vorbească despre jocul dur al lui Mureşan! A fost un joc foarte fizic" (Narcis Răducan, preşedinte ASA Tg. Mureş)

"Au fost momente dificile în joc şi au ştiut să trecem peste ele, aşa că îmi felicit jucătorii pentru că a fost o partidă foarte grea. Am fost mai pragmatici şi am avut o atitudine superioară deşi adversarul a fost unul foarte bun" (Liviu Ciobotariu, antrenor ASA Tg. Mureş)

655859-botosani-asa-1-2.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
walhalla
walhalla  •  21 Martie 2015, 12:03
Postat de btnr1 pe 21 Martie 2015, 11:47

in situatia de acum mie frica de retrogradare si mai ales ca avem cu Dinamo si Chiajna meciuri destul de grele dar poate se mai schimba norocul si castigam si noi un meci

Stai linistit, aveti o echipa bunicica si nici antrenorul nu-i de lepadat...Sunt echipe mult mai "prapadite" decat FC Botosani.

btnr1
btnr1  •  21 Martie 2015, 11:47

in situatia de acum mie frica de retrogradare si mai ales ca avem cu Dinamo si Chiajna meciuri destul de grele dar poate se mai schimba norocul si castigam si noi un meci

spectatorul
spectatorul  •  21 Martie 2015, 11:10
Postat de zidane92 pe 21 Martie 2015, 10:50

Nu dar modul in care joaca Botosaniul cu Medias si Otelul este profund diferit de cel in care a jucat aseara,acuma nu stiu care e motivul dar pot sa il banuiesc,despre steaua si viitorul,in momentul de fata diferenta de valoare e clara pentru viitorul si desi o dai pe gluma stii si tu ca la forma de moment,orice rezultat in afara de o victorie a viitorului e o mare surpriza!

Nu ai dreptate, fotbalul nu e stiinta exacta sa zici ca daca Pandurii - FCSB 3-1 si Viitorul - Pandurii 4-0, atunci rezulta ca FCSB - Viitorul 1-7. Poate o juca FCSB slab, dar nici Viitorul nu rupe norii, iar ca valoare a lotului clar FCSB e peste, deci, sa fim seriosi, FCSB e clar favorita si, in mod normal, ar fi o mare surpriza ca Viitorul sa scoata ceva in meciul asta.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează