FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - CHIAJNA 3-2

VIDEO Victorie cu comoţie! » Meci spectacol la Braşov - Chiajna 3-2: cinci goluri marcate, două anulate şi o accidentare serioasă

Batin a făcut de toate ieri: a marcat, a centrat decisiv și a stat și în poartă în ultimele secunde // Foto: Bogdan Bălaș (Brașov)
Batin a făcut de toate ieri: a marcat, a centrat decisiv și a stat și în poartă în ultimele secunde // Foto: Bogdan Bălaș (Brașov)

Articol de - Publicat marti, 05 martie 2013 00:00 / Actualizat luni, 04 martie 2013 22:30

"Stegarii" s-au impus după o repriză secundă extraordinară, cu cinci goluri marcate, încă două anulate pe motiv de ofsaid şi cu un jucător ajuns la spital după o accidentare la cap.

Iarna la munte nu s-a dus. Iar temperaturile aproape de îngheţ au forţat cele două formaţii să joace deschis şi într-o viteză peste media Ligii 1. După un prim mitan acceptabil, dar fără goluri, a urmat o repriză a doua fabuloasă.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Oaspeţii au mişcat întîi tabela, prin Belu (48), care a marcat lejer după ce Popovici lovise bara: 0-1! Ajuns la meciul 300 în "A", Mugurel Buga a dat semnalul revenirii. A egalat cu o reluare din apropiere (59), apoi a dat tonul forcingului gazdelor. Pe acest fond, Oltean a înscris la al doilea său joc pe prima scenă (64), la o fază la care Păun trimisese în prealabil mingea în bară: 2-1!

Veteranul Buga a făcut 3-1, însă asistentul Constantinescu a ridicat aiurea ofsaid, iar Unimatan a anulat reuşita. Ardelenii s-au distanţat totuşi la două "lungimi", gol Batin (87), şi se părea că nu vor mai avea emoţii pe final.

În prelungiri însă, portarul Mutu a greşit, i-a permis lui Popovici să reducă din handicap, apoi au trăit extrem de periculos ultimele zeci de secunde. Asta pentru că acelaşi Mutu s-a accidentat la cap, a fost transportat la spital, iar în locul său între buturi a intrat Batin! S-a terminat 3-2, Braşovul respiră iar liniştit, în vreme ce Concordia nu se regăseşte în retur.

"Chiajna ne-a dominat pe alocuri cu un joc agresiv. Noi ştiam însă ce ne aşteaptă, am crezut în noi şi am obţinut un rezultat bun" (Adrian Szabo, antrenor Braşov)

"Degeaba jucăm frumos, pierdem şi ne apropiem de zona retrogradării. Unii jucători nu acceptă reproşurile mele şi asta mă deranjează" (Ilie Stan, antrenor Chiajna)

561921-brasov-chiajna-3-2.jpg

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (1)
qzoom
qzoom  •  05 Martie 2013, 09:34

Felicitari pt victorie ! Cam greu , dar meritat...Chiajna, are un joc bunicel si un antrenor bun.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează