FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - FC VASLUI 2-0

VIDEO Victorie după 6 luni » Nemţenii nu mai cîştigaseră acasă din noiembrie 2013. S-au revanşat cu Vaslui: 2-0

Marc nu le-a dat nici o șansă firavilor adversari
Marc nu le-a dat nici o șansă firavilor adversari

Articol de - Publicat duminica, 18 mai 2014 00:00 / Actualizat duminica, 18 mai 2014 00:20

Într-un meci în care galben-verzii n-au contat, trupa lui "Magiun" şi-a asigurat permanenţa în prima divizie.

Vremurile în care vasluienii se scăldau în bani şi se băteau pentru trofee au apus definitiv. Necazurile financiare i-au afectat teribil pe alde Temwanjera şi compania, care n-au primit licenţa pentru sezonul viitor, toate vedetele au fugit, iar cele care au rămas nu mai pot decît să lupte pentru salvarea onoarei personale.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Deplasarea de la Piatra-Neamţ a fost un nou coşmar pentru galben-verzi, care au ajuns la stadion cu numai 45 de minute înainte de startul partidei! "N-am avut motorină, iar preşedintele Damian ne-a zis să nu ne mai prezentăm la meci. Am apelat la prieteni, ne-am împrumutat şi-am strîns cîteva sute de lei", au dezvăluit jucătorii.

În aceste condiţii, meciul a fost o formalitate pentru Ceahlăul, care şi-a impus jocul încă din start, în faţa unui adversar fără vlagă, dar cu "puştiul" Mike pe rol de fundaş central. Şi cu Pătulea uitat în atac de colegi, căruia nu i-au dat nici o şansă de a marca.

La prima fază mai importantă, Buziuc şi Temwanjera s-au jucat în propriul careu, iar Achim (8) a înscris fără mari emoţii: 1-0! Avantajul a fost dublat printr-o reluare simplă a veteranului Jula (21), care a pus latul în faţa porţii şi-a marcat golul 700 al sezonului şi al 70-lea personal: 2-0! Ai lui "Pinalti" s-au salvat, foştii lui Porumboiu aşteaptă verdictul de la TAS în privinţa licenţei, însă nici ei nu cred prea mult în reuşita demersului de la Lausanne.

Crainicul e manager, preotul e director :)
Vasluienii l-au şocat ieri şi pe observatorul Bogdan Niculae. Cînd au completat foaia de joc, pe postul de manager general l-au trecut pe crainicul stadionului din Vaslui, Florin Mititelu, iar ca director sportiv a fost trecut numele unui preot din oraş!

617507-ceahlaul-vaslui-2-0.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
fcbm
fcbm  •  19 Mai 2014, 12:06

Bine ca au terminat campionatul.Fizic erau praf.Pregatirea din iarna a fost rudimentara.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează