FOTBAL  »  Superliga  »  FC HERMANNSTADT - SEPSI OSK 1-0

Victorie în exil! FC Hermannstadt este liderul provizoriu al Ligii 1, după victoria în fața celor de la Sepsi OSK

FOTO: Facebook @hermannstadt.fc
FOTO: Facebook @hermannstadt.fc

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 iulie 2018 16:29

FC Hermannstadt a câștigat primul meci al sezonului, scor 1-0, în fața celor de la Sepsi Sf. Gheorghe.

Hermannstadt și Sepsi au oferit un meci neașteptat de bun pentru această perioadă a sezonului. Nu doar jucătorii au fost peste așteptări ci și fanii prezenți în tribunele arenei din Târgu Mureș. 

Hermannstadt a trecut rapid peste tracul de debut și a deschis scorul în minutul 11, prin Ștefan Blănaru. Vârful gazdelor a trimis cu capul, din interiorul careului mic, după o recentrare idelă a lui Dandea. 

Sepsi a ajuns treptat la cârma jocului și a cerut și un penalty în minutul 18, după o intrare neglijentă a lui Pârvulescu asupra lui Prosser. Hațegan a fost ferm și a lăsat jocul să continue. 

În repriza a 2-a, atenția a fost furată de Cătălin Cabu, portarul lui Hermannstadt, care a intervenția miraculos în mai multe rânduri. Prima dată în minutul 50, la șutul lui Simonovski, apoi 9 minute mai târziu, la șutul lui Drăghici. 

Elevii lui Alexandru Pelici s-au apărat exact pe final și urcă provizoriu pe prima poziție a Ligii 1, după prima victorie din istorie în primul eșalon.

 

live » FC Hermannstadt - Sepsi OSK 1-0
A marcat: Blănaru '11

Echipele de start

FC Hermannstadt: Catalin Cabuz - Alexandru Coman, Catalin Pârvulescu, Alexandru Dandea, D. Tătar - Răzvan Dâlbea, Ilja Antonov - I. Petrescu, Bogdan Rusu, Al. Curtean - Blănaru
Rezerve: Toma Niga - A. Hergheligiu, C. Pamfile, L. Dumitru, A. Chalkiadakis, H. Tsoumou, M. Nkololo
Antrenor: Alexandru Pelici

Sepsi: Niczuly - Drãghici, Ursu, Jovanovici, Sato - Velev, Vașvari - Prosser, Fülöp, Tandia - Simonovski
Rezerve: Rezerve: B. Fejer - G. Rodrigues de Moura, A. Rus, I. Dodoi, Y. Hamed, Fl. Ștefan, Atilla Hadnagy
Antrenor:
Eugen Neagoe

A: Haţegan Ovidiu (Arad - Arad)
A1: Ghinguleac Adrian Radu (Bucureşti - Bucureşti)
A2: Grigoriu Mircea Mihail (Bucureşti - Bucureşti)

AFC Hermannstadt debutează astăzi în Liga 1. Antrenorul Alexandru Pelici a fost confirmat după sezonul impecabil în Liga a 2-a și a fost răsplătit cu o vară bogată în transferuri: Tsoumou (Ermis Aradippou), R. Zaharia (Ermis Aradippou), Dandea (Astra), N'Kololo (Caen), Antonov (Rudar Velenje), Began (Foresta Suceava) și Chalkiadakis (PAS Gianina). 

Nici pentru conducerea celor de la Sepsi nu a fost o vacanță mai liniștită. Revelația play-out-ului trecut i-a adus pe Covici (Apollon Smyrni), Dodoi (CFR), Fl. Ștefan (Juventus), Velev (Slavia Sofia), Gabriel (Gil Vicente), St. Drăghici (U Craiova), Vașvari (Poli Timișoara), Jankovici (Sutjeska Niksic), Jovanovici (Lahti), Nouvier (CFR), Moura (Gil Vicente), Prosser (Puskas). În plus, aproape toți jucătorii de bază au semnat prelungirea contractelor. 

Vezi și: BURSA TRANSFERURILOR » Toate achizițiile făcute de echipele din Liga 1! FC Botoșani și-a luat "decar" trecut pe la PSG

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (45)
949372388575179
Lucian Popa  •  21 Iulie 2018, 22:53

Bravo Sibiu.Afara cu maghiarii din liga 1.

vasy86le
vasy86le  •  21 Iulie 2018, 21:46

FC Hermannstadt, o sa-i fure titlul fcsb-ului =))

claudiu.h12
claudiu.h12  •  21 Iulie 2018, 21:20
Postat de sala_dalles pe 21 Iulie 2018, 20:05

Nu suport demagogia . Bucurestenii vechi m-au crescut asa . Realist . Flotantii nu ma intereseaza .

Băi sala dales, ai minte cam cat are un melc. Aia mici, sau mitici de bucuresti, nu intereseaza o tara intreagă, .... de ce te bagi singur in seama ?doar pt ca mamica te.a adus pe lume pe Magheru ? Pacat ! A gresit, in lanu de porumb era mai bine, esti doar precum un gâscan de la marginea satului..

Vezi toate comentariile (45)
Comentează