FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - FCM TÎRGU MUREŞ 3-1

VIDEO Victorie pe maidan » Claudiu Niculescu e neînvins în 4 meciuri pe banca Universităţii

Gazonul de pe Cluj Arena arată chiar mai rău decît cel de pe Naţional Arena +48   FOTO
Gazonul de pe Cluj Arena arată chiar mai rău decît cel de pe Naţional Arena

Articol de GSP - Publicat marti, 03 aprilie 2012 00:00 / Actualizat luni, 02 aprilie 2012 22:59

Clujenii au întors scorul şi au cîştigat trei puncte pe un gazon care seamănă cu un cîmp de cartofi.

La costum şi cravată, aşa s-a prezentat antrenorul Claudiu Niculescu la partida de ieri. Ex-dinamovistul îşi ia tot mai în serios noul rol şi este din ce în ce mai aproape să renunţe de tot la cel vechi, la "Clau-gol". Surprinzător, FCM Tg. Mureş a fost echipa mai ofensivă în startul partidei. Ilyeş a înălţat zmeul (8), din 8 metri, complet liber, iar Bornescu a scos de sub transversală trasorul lui Nicu (20).

Prima ocazie la poarta lui Albuţ a fost de-a dreptul una uriaşă. Păcurar l-a lăsat singur cu portarul pe Cristescu, cu o lumînare trimisă peste autobaza lui Sabău, dar fostul braşovean a trimis puţin alături din cădere (22). Tabela s-a schimbat totuşi pînă la pauză, pentru că Ilyeş a pus latul fericit la şutul-centrare al lui Szilagyi (40 VIDEO).

Schimbare de situaţie în 5 minute
Repriza secundă a început cum nu se putea mai bine pentru gazde. Ghionea l-a secerat din spate pe Adrian Cristea, iar Radu Petrescu nu a ezitat să acorde penalty. "Prinţul" a ratat, dar din fericire pentru el, mingea a ricoşat la Păcurar, care a înscris pentru 1-1 (48 VIDEO). După numai 5 minute, clujenii au preluat avantajul. Nigerianul Tony a inventat o pasă de geniu pentru Gicu Grozav, care a ajuns la a cincea reuşită în 2012 (VIDEO). S-a terminat 3-1, la fel ca precedenta partidă de pe Cluj Arena, cu Astra. Gazonul nisipos i-a creat feste lui Sepsi, care a alunecat la mijlocul terenului şi i-a permis lui Tony să scape singur (VIDEO).

INBOX
- Suprafaţa de joc de pe Cluj Arena a arătat deplorabil şi aseară. În zona de la centrul terenului gazonul a fost schimbat pe mai multe porţiuni, iar gropile au fost astupate cu nisip.
- George Galamaz a fost lovit involuntar, cu piciorul în figură, de colegul său din defensivă, Lukas Szukala, în minutul 42 al jocului. Deoarece fostul stelist a sîngerat abundent, el a fost transportat la spital.
- Ambulanţa a intrat pe teren şi a doua oară, în minutul 82, cînd Szukala a fost făcut groggy de Sergiu Buş, la un duel aerian. Căpitanul Universităţii era să-şi înghită limba, dar medicii au intervenit prompt.

"Gazonul de pe Cluj Arena ne răpeşte, meci de meci, 20 la sută din potenţialul echipei" (Claudiu Niculescu, antrenor U Cluj)

"Nu ai voie să ai un astfel de gazon la acest nivel, cînd ai o arenă de 5 stele" (Ioan Ovidiu Sabău, antrenor FCM Tg. Mureş)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
mihnea80
mihnea80  •  07 Aprilie 2012, 08:20

Firma care a pus gazonul ar trebui amendata, impreuna cu cea care se ocupa de intretinerea lui. Mai bine jucam 2 etape la Medias, insa sa refaca naibii iarba, e inadmisibil sa ai o bijuterie de stadion si un teren de rahat! Gazonul de pe Ion Moina era impecabil si pista la fel de buna!

sapcarosie
sapcarosie  •  04 Aprilie 2012, 09:09

Victorie e , dar fotbal slab jucam frate. Mai avem enorm de lucrat,enorm. Haide U !

haide.u
haide.u  •  04 Aprilie 2012, 08:17

DIN CAUZA SUGACILOR DE POLITICIENI .CE CAUTA FIRMA AIA CARE SE OCUPA DE GAZON AICI

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close