FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FC BRAȘOV 0-1

VIDEO Victorie SF! » Lupta pentru evitarea retrogradării continuă să producă rezultate ciudate: CSU - Brașov 0-1

Articol de - Publicat joi, 30 aprilie 2015 00:00

Craiova a jucat aproape o oră în superioritate, însă Braşovul a dat lovitura pe un contraatac la care arbitrul n-a văzut un fault subtil al lui Constantinescu.

Cu Cârţu şi Săndoi pe bancă, CSU nu pierduse nici un meci acasă, în timp ce Braşovul nu mai cîştigase în deplasare de aproape o jumătate de an.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Mai adăugaţi aici şi eliminarea lui Gabi Matei din minutul 36, venită în urma unui gest stupid, prin care a dorit probabil să-i scoată rinichiul lui Acka, şi probabil că din 100 de pariori, 101 ar fi mizat din acel moment că trupa lui Sorinaccio nu va pierde.

Oltenii însă au jucat atît de prost încît ar fi fost aberant să marcheze şi dacă s-ar mai fi jucat încă vreo două săptămîni. Mai mult, la un contraatac al "stegarilor", Constantinescu a intrat în Frăsinescu, stoperul gazdelor s-a dezechilibrat, "centralul" a închis ochii, a lăsat jocul să continue, iar Bencun a finalizat în stil de mare jucător.

S-a terminat 0-1, victorie colosală a Braşovului, insucces nesemnificativ pentru situaţia Craiovei. Măcar să nu aflăm peste cîtreva zile că cineva de la CSU e suspendat din funcţie, după modelul Eugen Pîrvulescu.

"I-am motivat pe băieţi cu un filmuleţ pe care l-am văzut la şcoala de antrenori. Cred că a prins din moment ce am cîştigat"
Adrian Szabo, antrenor FC Braşov

"Nu prea găsesc explicaţii. Am făcut cel mai prost meci, e ruşinos cum ne-am prezentat"
Sorin Cârţu, antrenor CS U Craiova

"E o victorie imensă, iar eu, noi, Braşovul, cu toţii vom continua să tragem să rămînem în Liga 1 pînă în ultimul minut al ultimei etape"
Lucian Goian, fundaş FC Braşov

8 lunitrecuseră de la precedenta înfrîngere suferită de CS U Craiova pe teren propriu, 0-2 cu Petrolul, la sfîrşitul lui august 2014

csu brasov 0 1

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  30 Aprilie 2015, 14:44

...un meci foarte cinstit ...nu ca altele ...

doct
doct  •  30 Aprilie 2015, 13:26
Postat de octavianus pe 30 Aprilie 2015, 11:58

Nu conteaza cu ce echipa tin, comentez ca si consumator de sport, fost sportiv de performanta, asemenea hotie, asemenea blat nu am vazut in viata mea.Stateam aseara si ma gandeam dupa acest meci, vazand stadioanele goala la Chiajna, la Steaua cu ASA marea finala a campionatului, ma gandeam ca fotbalul si forbalistii din Romania isi merita soarta, merita sa dispara ca fenomen si audienta spre zero, merita luni de zile fara salarii, merita tot ce traiesc, pentru ca ei din interior au distrus totul, blaturile ei le fac jucatorii, la pariuri sau mai stiu eu pe unde ei dau ponturile.Nu mai este nimic normal in tara asta, hotia a acaparat toate mediile sociale, cum sa investesti bani in asa ceva ? Cum sa fi parte la asa ceva ? Fotbalul a murit TRAIASCA BLATUL !! ORDINARIA !! HOTIA !! traiasca Romania. Sunt curios daca FRF, LPF, DNA...cineva va avea ceva de spus despre ce se intampla acum in fotbal ?

asa cum toti isi rup picioare cu noi,asa sa si le rupa si cu ceilalti.

istoricu
istoricu  •  30 Aprilie 2015, 12:36

asta e plata pt transferul lui mateiu de la BV la craiova , csu l-a luat cu doar 200. 000 euro iar pe transfermark era evaluat cel putin la un pret dublu de altfel in tur batuse csu 3-2 la bv cu arbitrii asa ca .....

Vezi toate comentariile (17)
Comentează