FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - VIITORUL, DUMINICĂ, 18:00, TELEKOM, DIGI, LOOK, GSP.RO

VIDEO Viitorul lui Hagi se impune în deplasarea de la Giurgiu, în cel mai tensionat meci al etapei

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 aprilie 2018 16:51

Viitorul Constanța s-a impus în deplsarea de la Giurgiu, scor 2-0, într-un meci plin de nervi și presărat cu decizii controversate ale "centralului" Marcel Bârsan.

Astra - Viitorul 0-2
Au marcat: Virgil Ghiță '29, Ianis Hagi 89
TEXT AICI / VIDEO

Viitorul și-a arătat intențiile ofensive încă din primele minute. Ianis Hagi a făcut cea mai bună repriză de la revenirea în Liga 1. Prima dată a ieșit la rampă în minutul 18, când a driblat frumos, i-a pasat excelent lui Gavra și a încercat să finalizeze cu capul din centrarea vârfului Viitorului.

Scorul a fost deschis în minutul 29, când tânărul Virgil Ghiță (19 ani) a reluat cu capul o centrare venită din cornerul executat de același Ianis Hagi, iar Urko Vera a deviat mingea în propria poartă. 

După doar 10 minute, Ianis a trimis un șut puternic de la 20 de metri, respins greu de Iliev în față. Drăguș nu a putut trimite mingea în poartă din 3 metri.

Finalul reprizei a fost unul plin de incidente. Centralul Bârsan i-a acordat două cartonașe galbene în decurs de câteva secunde lui Florentin Matei, ambele pentru proteste. Oamenii de pe băncile de rezerve au reacționat dur, fiind aproape de o încăierare.

În ciuda omului în minus, Astra a fost echipa mai periculoasă în repriza secundă. Cea mai mare șansă de egalare a venit în minutul 84, când Abang a trimis dintr-o poziție ideală, din interiorul careului mic, peste poarta apărată de Cojocaru.

Ianis Hagi a tranșat partida în minutul 89, după o incursiune excelentă a lui De Nooijer. Olandezul a plecat dintr-o poziție suspectată de ofsaid și i-a oferit mingea pe tavă fostului jucător al Fiorentinei. 

 

Jucătorii celor două formații au terminat încălzirea. Începe partida!

echipele de start

Astra: Iliev - Belu, Erico, Polczak, Al. Stan - Seto, Mrzljak - Balaure, Moise, Fl. Matei - Vera
Rezerve: D. Lazăr, Abang, Dandea, L. Buș, Radunovic, Butean, Bejan
Antrenor: Edi Iordănescu

Viitorul: Cojocaru - Mladen, Ghiţă, Ţîru, Cr. Ganea - Ciobanu, Băluţă, Cicâldău - Drăguş, Gavra, I. Hagi
Rezerve: Buzbuchi, Mățan, Casap, Nouvier, Voduț, Hodorogea, Lopes
Antrenor: Gică Hagi

Astra Giurgiu a pierdut singurul meci disputat până acum în play-off, în fața celor de la U Craiova, scor 0-1. Formația lui Edi Iordănescu mai are de disputat o restanță, în deplasare cu Poli Iași, pe 26 aprilie.

Viitorul ocupă momentan poziția a 4-a în play-off, cu un singur punct strâns în primele două etape, în egalul alb cu U Craiova. Starea de spirit din sânul formației lui Gică Hagi este una excelentă. Ieri, în timpul antrenamentului oficial efectuat în complexul "Steaua", fanii din Peluza Sud i-au încurajat pe constănțeni. (vezi detalii AICI).

 
 

CLASAMENT PLAY-OFF

clasament2

PROGRAM ETAPA 3-A PLAY-OFF

Sâmbătă, U Craiova - CFR Cluj 0-0
Duminică, Astra Giurgiu - Viitorul, 18:00
Duminică, FCSB - Poli Iași, 20:45

PROGRAM ETAPA 3-A PLAY-OUT

Concordia Chiajna - FC Botoșani 0-0 
Dinamo - Juventus București 1-2
Sâmbătă, FC Voluntari - Gaz Metan Mediaș 1-2
Luni, ACS Poli Timișoara - Sepsi, 20:45

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
1668012466755844
Cornel Burcea  •  01 Aprilie 2018, 20:53

*** in europa vine ala cum il cheama Bivolaru 75/la suta am fost mai buni dar pacientul a murit . Lasati-ne cu printisorul ce dracu joaca (batator da batator de cornere). Ne facem de ras afara . Vinde doar lui finasu si ce valori vai mama lor

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gigi_becali_4
gigi_becali_4  •  01 Aprilie 2018, 20:34

Arbitrul Barsan a invins Astra... Asemenea eliminare nu am vazut.... Daca dai eliminare pentru o injuratura toate meciurile s-ar termina cu 15-20 de eliminari.... Vad la fiecare meci si desi nu aud ce spun jucatorii atata citit pe buze pricep si eu.... Hagi are sustinere...

steaua1986forever
steaua1986forever  •  01 Aprilie 2018, 20:27
Postat de Danut Ognean pe 01 Aprilie 2018, 20:11

corect este arbitrul barsan se impune

Celebrul Dănuț Ognean se întoarce. Acest 1 aprilie permanent certat cu limba română probabil ca nici nu a aflat ce s-a întâmplat ieri...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează