FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - CEAHLĂUL 3-1

VIDEO Vizionarul » Schimbarea făcută de Mulţescu în prima repriză a adus victoria Mediaşului în meciul cu Ceahlăul, 3-1

Mulțescu mai are contract cu Gazul pînă la finalul acestui campionat
Mulțescu mai are contract cu Gazul pînă la finalul acestui campionat

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 mai 2013 00:00 / Actualizat vineri, 03 mai 2013 22:42

Mulţescu a avut o inspiraţie fantastică: l-a introdus pe Avram în minutul 34, iar acesta a marcat după doar 30 de secunde, a oferit assist la golul lui Bawab şi a provocat şi reuşita a treia a ardelenilor.

Gigi Mulţescu nu poate cîştiga nici un meci fără palpitaţii. Scurtcircuitul fotbalistic îl motivează de fiecare dată, dar îl şi determină să rişte. Iar cine face asta, de obicei, cîştigă. Aseară, Mediaşul a început meciul de la 0-1, după execuţia fantastică a lui Golubovici, 14, preluare, piruetă şi şut la colţul lung!

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Cînd Gazul abia mai răsufla, "Smurdul" a avut o revelaţie: l-a scos pe bezmeticul Llullaku şi l-a aruncat în luptă pe Răzvan Avram. Găselniţa a fost un real succes. Avram, 35, a egalat după doar 30 de secunde, iar în ultimul minut al primei reprize i-a oferit o pasă perfectă lui Bawab, care a înscris elegant de 2-1.

Victoria Mediaşului s-a securizat tot din piciorul lui Avram. Mijlocaşul de 26 de ani a şutat violent din afara careului de 16 metri, Miron a respins în lateral, iar Breeveld a scuturat plasa din doar cîţiva metri: 3-1!

"Galbene" pentru Vaslui!
Trei dintre cei mai importanţi fotbalişti ai Mediaşului, Ciprian Petre, Bawab şi Todea, nu vor putea evolua etapa următoare, la Vaslui, din cauza cumulului de cartonaşe galbene. Ciudat e cum au încasat cei trei avertismentele. Petre pentru proteste, Bawab pentru un fault stupid din spate, la 3-1, la mijlocul terenului, iar Todea pentru un atac aiurea, imediat după cel al lui Bawab, la Stana!

Alături de Bud
Jucătorii lui Gaz Metan au afişat înainte de startul partidei un banner prin care şi-au manifestat susţinerea pentru fostul lor coleg, Cristi Bud: "Alături de Bud!". Atacantul, care acum joacă în liga secundă, la FC Bihor Oradea, a suferit o dramă teribilă în această săptămînă, cînd copilul său a decedat din cauza unei insuficienţe respiratorii la numai patru zile de la naştere!

570182-metan-ceahlaul-3-1.jpg

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
tibyy
tibyy  •  04 Mai 2013, 13:47

Daca era stimulat suficient cu bani acest celebru blatist (ultima isprava,blatul cu Dinamo) ar fi facut Ceahlaul o glorioasa invingatoara!

red77
red77  •  04 Mai 2013, 12:36
Postat de juliusmad pe 04 Mai 2013, 10:55

alt fotbali pentru gaz metan fata de teatrul ieftin de saptamana trecuta cu dinako

tu ai vrut sa scrii in limba romana?

juliusmad
juliusmad  •  04 Mai 2013, 10:55

alt fotbali pentru gaz metan fata de teatrul ieftin de saptamana trecuta cu dinako

Vezi toate comentariile (3)
Comentează