FOTBAL  »  Superliga  »  CSMS IAŞI - OŢELUL 0-0

VIDEO Wesley nu bate foamea! » CSMS Iaşi rămîne în continuare fără victorie, după 0-0 cu Oţelul

Articol de - Publicat marti, 26 august 2014 00:00 / Actualizat luni, 25 august 2014 22:23

Brazilianul, golgeterul absolut dintre străinii care au trecut prin Liga 1, nu îi e suficient lui Lăcătuş. Iaşiul ”Fiarei” n-a fost în stare să învingă o formaţie neantrenată, lipsită de bani şi de jucători


Cînd banii şi numele jucătorilor nu sînt de ajuns, cine e vinovat? Marius Lăcătuş s-a blocat cu Iaşiul pe locurile care duc înapoi în Liga a 2-a. Cu tot cu Wesley! Brazilianul e destinaţia paselor şi speranţa antrenorului că ceva trebuie inventat la un moment dat, dar Wesley autor al gloriei Vasluiului pare că a trecut, chiar dacă el a bifat două goluri de cînd a revenit în România.

Greoi în mişcări şi cu picioarele mai moi, sud-americanul nu mai e în stare să ridice mingea peste zid la loviturile libere! A stricat cîteva asemenea situaţii, a ratat de două ori şi singur cu portarul.

Pălimaru, Olah, Ciucur, tot jucători cu istoric important în prima divizie, nu au fost capabili nici ei să ascundă forma proastă a brazilianului adus la Iaşi ca Maradona la Napoli, cu visul că el va transforma echipa într-una care să conteze în campionat. Realitatea e cruntă pentru Lăcătuş: cu experienţa lotului şi cu banii Primăriei, are doar 3 puncte. Şi adversarul de ieri parcă a fost special ales ca să-l facă de rîs!

Oţelul nu s-a antrenat luni, marţi şi miercuri şi nu a strîns suficienţi fotbalişti pentru foaia de meci, dar a apărut pe teren şi n-a putut fi învinsă. Weiss a avut lîngă el şase rezerve, cu una mai puţin decît avea dreptul să oprească pentru acest joc. Cînd a ridicat de pe bancă două rezerve, tehnicianul german a fost aproape să-şi şocheze şi mai tare adversarul plătit la zi şi antrenat.

Intraţi pe parcurs, Serdar Ciftci şi Cosmin Stoian au ratat, singuri cu Grahovac, ocaziile victoriei Oţelului. Grahovac, un nume din trecutul recent al gălăţenilor, din vremurile cînd erau campioni şi îşi primeau salariile la timp. Goalkeeperul bosniac a ajuns la Iaşi, într-un alt club cu bani suficienţi. Dar într-o trupă mult mai slabă.

22 a fost minutul în care CSMS Iaşi a reuşit să şuteze prima oară la poarta lui Plopeanu, un goalkeeper pe care Oţelul l-a avut în probe înaintea sezonului, l-a respins, apoi l-a rechemat din cauza lipsei altui portar. Are 3 prezenţe în L1

"Portarul Oţelului a prins o zi foarte mare, ne-a blocat toate ocaziile. Avem 5 meciuri la rînd fără victorie, e clar că avem o problemă. Eram convins că vom trece de gălăţeni"
Marius Lăcătuş, antrenor Iaşi

"E un rezultat foarte bun. Am reuşit să strîngem 17 jucători, majoritatea veniţi din liga a doua sau a treia, şi am luat un punct. Sper să se rezolve problemele financiare ale clubului"
Michael Weiss, antrenor Oţelul

631529-caseta-csms.jpg

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  05 Septembrie 2014, 23:40
Postat de bams pe 26 August 2014, 09:48

iar mie mi se pare ca minimizati prestatia portarului de la Otelul.

vezi mai jos, comentariul dorei. de fapt, mai degraba "vina" e a atacantilor gazdelor.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  05 Septembrie 2014, 23:39
Postat de dora pe 26 August 2014, 13:02

Bai, ciobane, da tu ai vazut meciul...cum poti sa dai note de 4 lui Wesley si Palimaru dupa un meci in care Iasiul a dominat categoric si oamenii astia chiar au muncit...adica au fost activi si si-au creat ocazii dea marca...si l-au facut mare pe portarul oaspetilor...Daca ratau din citiva metri cu poarta goala, bagau autogol sau ratau 11 metri aveai motive sa le dai 4 , dar asa...iar in prostia ta inegalabila ii dai 7 lui Grahoovac care a cam somat tot meciul si doar 8 lui Plopeanu care a scos vreo 4 mingi pe care scria gol...i-ai notat golaneste pe ieseni...

bingo, am vazut meciul si nu pot sa nu-ti dau dreptate.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  05 Septembrie 2014, 23:39
Postat de sek.91 pe 26 August 2014, 09:16

Ovidiu , iertare dar titlul articolului mi se pare putin fortat. Spor la treaba. O zi buna :) .

intr-adevar... cam prea umilitor..

Vezi toate comentariile (8)
Comentează