FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAȘOV - CEAHLĂUL 0-2

VIDEO Ze Ceahlăul » FC Brașov a intrat serios în hora retrogradării după înfrîngerea cu echipa lui Ze Maria, 0-2

Popadiuc a marcat aseară pentru prima oară în actuala ediție de Liga 1. Mai are 3 reușite în Cupa României
Popadiuc a marcat aseară pentru prima oară în actuala ediție de Liga 1. Mai are 3 reușite în Cupa României

Articol de - Publicat vineri, 10 aprilie 2015 00:00

Trupa brazilianului s-a impus lejer sub Tîmpa, după o evoluție entuziasmantă a elevilor săi. La fel de adevărat e că, la 0-1, Colțescu le-a refuzat un penalty gazdelor.

Liga 1 e ca Premier League! Lumea fotbalului a remarcat spectaculozitatea meciurilor din Anglia dintre echipele aflate la retrogradare pe acest final de campionat, iar competiția noastră pare să se alinieze standardelor occidentale.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Partida de ieri a fost tare încă din primul minut: faze la ambele porți, ocazii mari și faze controversate. Prima intervenție decisivă i-a aparținut lui Gabi Matei. Fault în propriul careu asupra lui Chitoșcă, eliminare și 11 metri transformat de căpitanul oaspeților, Vlad Achim: 0-1!

Cu patru minute înainte de pauză, soarta întîlnirii se putea schimba, însă Colțescu a ezitat să acorde penalty și pentru brașoveni, atunci cînd Chirieletti l-a busculat pe Goian.

Ardelenii nu s-au panicat. Conduși de incredibilul Constantinescu, fotbalist care la 33 de ani aleargă enorm, și de Lucian Goian, care din linia de fund ajungea de multe ori la finalizare, elevii lui Lokica au dominat, uneori categoric.

Ghinionul lor s-a numit pariul lui Ze Maria din acest retur, Doru Popadiuc, care i-a simțit obosiți pe brașoveni și nu a încetat să îi "hărțuiască" în banda stîngă. După mai multe curse impresionante, tînărul de 20 de ani a și marcat. A trecut ca TGV-ul pe lîngă Constantinescu și l-a învins pe Mutu. Jucător de mare calitate, de urmărit!

Să nu-l uităm și pe eroul din umbră. Ze Maria a reușit să facă o trupă frumoasă, care atacă, dintr-o formație imposibil de privit cum devenise în ultima parte a turului. Moldovenii nu sînt salvați, dar măcar dau farmec Ligii 1. E meritul lui Ze.

Cît despre Lokica, a primit și el refrenul Ligii 1: dacă nu bate pe Botoșani e out!

"Părerea mea este că nu am luptat cu toții și nu am dat sută la sută pe teren. M-a deranjat toată echipa, nu cineva anume" (Lucian Goian, fundaș FC Brașov)

"Am obținut trei puncte esențiale, dar acum trebuie să legăm acest rezultat cu o victorie etapa viitoare, în fața Mediașului. Am jucat după principiul «cea mai bună apărare e atacul»" (Ze Maria, antrenor Ceahlăul)

4 victoriiare Ceahlăul în deplasare: la Pandurii, la Steaua, la Chiajna și la Brașov. Acasă moldovenii au cîștigat doar o dată, cu Chiajna

brasov ceahlaul 0 2

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
raducallin
raducallin  •  10 Aprilie 2015, 13:49

La Goian e o alta faza in prima repriza , care nu e pe nici un rezumat ; pe rezumatul asta de la Digi e fault la Bencun , dar ce mai conteaza? Viitorul i-a furat acasa pe Ceahlaul ,trebuiau si ei sa recupereze punctele de undeva.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează