FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - ASA TG. MUREȘ 2-1

VIDEO Ziua senină a minții » CS U Craiova a doborât-o pe ASA, 2-1, scorul fiind blând cu ardelenii

Articol de - Publicat marti, 02 august 2016 00:00

Craiova a avut un joc senin ieri după-amiază în Bănie. A trecut de stadiul "nopții minţii", așa cum a caracterizat Gigi Mulțescu finalul eșecului cu Pandurii din etapa inaugurală.

Oltenii au controlat meciul, pe alocuri autoritar, o singură dată au fost surprinși de execuția fină a lui Zicu, în startul reprizei secunde. Oricâte apostrofări a înghițit machedonul în ultimele sezoane, rămâne un decar adevărat atunci când vrea. Și când poate.

Click aici pentru VIDEO!

Rambe (6) a deschis fotbalul spectaculos al alb-albaștrilor, însă, din superpoziție, cu o apărare lamentabilă a Mureșului, a trimis doar în bară. La capătul unei faze pornite din banda dreaptă, Popov a pasat către Rambe, iar Nuno Rocha (33) a finalizat, logic, din doi metri cu poarta goală.

Ivan a trecut și el pe lângă gol. Nuno Rocha a vrut să fie și mai spectaculos, n-a vrut mingea. Până și Kay a fost aproape de gol. Ivan a irosit o ocazie și mai mare. A venit golul lui Zicu, însă oltenii n-au căzut în întuneric. Mulțescu a avut inspirație: l-a introdus pe Măzărache, iar atacantul a venit cu răsplata, în minutul 66. A înscris după o fază-școală și-a stabilit scorul final.

Chiar ar mai fi putut marca încă un gol. N-a făcut-o, dar nici Mureșul n-a mișcat încât să strice ziua oltenilor.

9 străinia avut Craiova pe teren ieri, cei mai mulți din istoria grupării și cei mai mulți folosiți de către o formație în această ediție

3 fotbaliștidin Insulele Capului Verde, Kay, Nuno Rocha și Rambe, au avut ieri "juveții" printre titulari, mai mulți decât oltenii get-beget, Vătăjelu și Bancu

"A fost un spectacol agreabil, cred că am avut posesie 80 la sută. A fost ca un antrenament cu public. Jucătorii mai și ratează, e o lipsă de concentrare, dar nu vreau să zic mai multe că am învins"
Gheorghe Mulțescu, antrenor CSU Craiova

"L-am întâmpinat în turcește pe Daum. Avem o relație de respect, ne cunoșteam de când amândoi antrenam în Turcia. Mi-a urat succes și a evidențiat că echipa are un spirit ofensiv"
Gigi Mulțescu, antrenor CSU Craiova

"Cred că s-a văzut clar diferența dintre cele două echipe. Sper să continuu cu goluri multe pentru Știința"
Simon Măzărache, atacant CSU Craiova

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  02 August 2016, 10:14

Acum vine de fapt meciul adevarului cu Astra ...daca nu pierdem suntem pe un drum bun ...

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  02 August 2016, 10:13

ASA are multi tineri in echipa ...nu e deloc o echipa slaba ...din etapa viitoare o sa inceapa sa faca si puncte ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează