FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Viitor incert » Reconfirmat în funcţie, Paulo Sergio nu e sigur de postul său la CFR

Paulo Sergio nu e convins că va rămîne din vară la CFR
Paulo Sergio nu e convins că va rămîne din vară la CFR

Articol de GSP - Publicat luni, 18 martie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 17 martie 2013 21:59

"Feroviarii" clujeni au acumulat doar două puncte în ultimele trei etape şi au coborît două poziţii în clasament faţă de luna decembrie a anului trecut.

CFR Cluj a început ezitant anul 2013. Două remize, trei înfrîngeri, un singur gol marcat şi şapte încasate este bilanţul catastrofal al "feroviarilor" din această primăvară. Totuşi, Arpad Paszkany s-a grăbit să-l reconfirme în funcţie pe antrenorul Paulo Sergio şi pentru sezonul următor.

"Am discutat cu Paulo Sergio pentru a afla din cauzele unor rezultate mai puţin bune. Nu e el vinovat, nu se pune problema să plece. Am stabilit detaliile pentru la vară, chiar am discutat de campania de achiziţii. Vom aduce 5-6 jucători şi vom reconstrui lotul împreună cu Paulo Sergio. Am vorbit şi despre prelungirea angajamentului său, vom parafa cît de curînd actele", a explicat Paszkany.

Declaraţiile de susţinere ale finanţatorului nu l-au convins sută la sută pe tehnicianul lusitan, care a evitat să vorbească despre viitorul său pe banca CFR-ului.

"Nu am spus că am semnat prelungirea contractului sau că voi continua să antrenez CFR şi în sezonul ce urmează. Sînt încîntat să văd că şefii sînt mulţumiţi de munca mea şi că au încredere în mine. Este însă timp pentru a vorbi de viitorul meu la CFR. La momentul potrivit ne vom aşeza la masă şi vom decide ce este cel mai bine pentru club şi pentru mine", a comentat Paulo Sergio.

Păun se pregăteşte de debut
Cooptat în lotul primei echipe începînd din iarnă, juniorul Alexandru Păun se pregăteşte să bifeze primele sale minute în Liga 1. "Sînt sigur că o să-i vedeţi din ce în ce mai mult la treabă pe jucătorii tineri. Deja l-aţi văzut pe Muniru etapa trecută. Şi Păun este pregătit să debuteze. El înţelege din ce în ce mai bine ce îi cer şi ajunge uşor la maturitatea necesară pentru a evolua la acest nivel", a menţionat Paulo Sergio.

Mureşan şi Rui Pedro incerţi
Gabi Mureşan şi Rui Pedro, reveniţi după accidentările suferite în returul cu Inter (0-3), se antrenează de cîteva zile cot la cot cu colegii lor. Dacă Rui Pedro ar putea începe titular partida din această seară, Mureşan va intra în cel mai bun caz doar pe parcursul meciului. "Nu ştiu dacă sînt pregătiţi să joace 90 de minute, dar medical sînt bine, s-au antrenat normal de cîteva zile", a precizat antrenorul.

"Nu sînt mulţumit de punctele acumulate în ultimele trei etape. Sper ca prin muncă să prindem o poziţie mai bună în clasament. Acum ne aflăm pe un loc inferior celui ocupat în decembrie, ceea ce nu-mi cade bine" (Paulo Sergio, antrenor CFR Cluj)

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
afc13
afc13  •  19 Martie 2013, 00:36

Paula Sergiu cred ca a studiat foarte bine politica de antrenori a CFR-ului, deci cand Paszkany confirma ca e perfect pt acest post, atunci sigur nu mai are mult de stat. O fi acum exceptie de la regula generala? M-as mira, dupa realizarile echipei in aceasta primavara.... Iar daca totusi va ramane, atunci inseamna ca la CFR nu va mai fi performanta mult timp de acum incolo. Din pacate

duralex
duralex  •  18 Martie 2013, 17:21
Postat de albusibiu pe 18 Martie 2013, 09:45

Performanta vine o data cu calitatea. Pana acum niciun antrenor de la CFR nu a fost performant la nivelul lotului avut la dispozitie. Paulo Sergio pare a fi primul care atinge acest standard. Stabilitatea e buna doar atunci cand te poti baza pe ceva competitiv.

De acord,performanta vine odata cu calitatea,cu perseverenta.Numai ca tocmai la acest capitol conducerea clujeana greseste,actionind ca niste oportunisti care vor performanta imediata,aducind jucatori cu experienta de la cluburi din Europa dar trecuti de prima tinerete,buni pentru cel mult un sezon,doua.Rezultatele s-au vazut in special in al 3-lea sezon cind CFR-ul este intr-o cadere libera care nu poate fi oprita dupa parerea mea.Imi pare rau sa afirm asta dar privit comparativ jocul echipei nu se ridica peste valoarea echipei Marmelada Dej.Aviz clubului in politica de performanta

rarescipri
rarescipri  •  18 Martie 2013, 10:56

avand in vedere ca sansele la podium sunt destul de mici ( ramane astfel doar cupa ) , mi-as dori sa vad mai multi jucatori tineri in teren . Oricum sezonul asta e ratat , deci sa speram ca Paulo Sergio va apela si la tinerei , nu de alta dar cred ca exista macar 3-4 jucatori la echipa a doua care pot face fata in prima echipa .

Vezi toate comentariile (6)
Comentează