FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - VIITORUL, DUMINICĂ, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP

Viitorul a început duelul cu Steaua și iese la atac: "Este tragic că ei nu au învins la Zurich și că noi am câștigat cu 5-0 în Liga Campionilor" » Ce a declarat Hagi înaintea meciului

Articol de - Publicat vineri, 04 noiembrie 2016 15:54

Robert Hodorogea, fundașul lui Viitorul, a prefațat duelul cu Steaua, de duminică, și nu a ratat ocazia de a-i înțepa pe rivali, după meciurile din cupele europene.

"A trecut ceva timp de când nu am mai câștigat în fața Stelei, de aceea vedem acest meci ca pe o finală. Sperăm că vom câștiga și vom închide gurile rele care ne atacă înainte de partidele cu Steaua. Cred că și cei de la Steaua se ambiționează când joacă împotriva noastră.

Am văzut meciul cu Zurich, Steaua a încercat, dar cred că a avut o tactică bine pusă la punct, dar calitatea jucătorilor ar fi putut face diferența. Este tragic să Steaua nu a putut să învingă. În Liga Campionilor la tineret, Viitorul a învins pe FC Zurich cu 5-0 și s-a văzut că aici se lucrează bine. Patronul nostru chiar știe fotbal și pune presiune pe noi, mai ales că ne și antrenează", la conferința de presă.

Și Gică Hagi, antrenorul celor de la Viitorul, a comentat duelul cu liderul din Liga 1.

"Este un meci de campionat pe care fiecare jucătorul din lotul nostru vrea să-l joace, pentru că te bați cu echipa de pe primul loc. Trebuie să ne autodepășim, să ne respectăm principiile, să ne batem și să ne întoarcem cu un rezultat bun. Steaua este o echipă foarte bună, care știe să atace pozițional și să valorifice fazele fixe, dar și noi suntem puternici și avem un lot foarte bun, chiar dacă lipsește Benzar. Nu ne sperie nimic!

În ultimele 5 meciuri cu Steaua am pierdut jucând mult mai bine decât adversarii. Suntem singurii care au reușit să-i domine, dar au știut să speculeze unele momente. Sunt o echipă mică, în formare, dar chiar și așa i-am dominat și am jucat fotbal. Ne dorim să câștigăm", a spus Hagi.

  • Steaua - Viitorul se joacă duminică, de la ora 20:30, și vi fî în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport, LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
robert1205
robert1205  •  04 Noiembrie 2016, 20:34

meci de vacanta cu final BLAT.

aldo_m
aldo_m  •  04 Noiembrie 2016, 17:54

cand vreodata in viata lui hagi a castigat contra lui gigi asa ca si acum va fi la fel asa e dinamovistii sant blatisti da gigi e seful blatistilor

679590185501984
Gheorghe Ionut  •  04 Noiembrie 2016, 17:49

Cine discuta de blaturi e paralel cu fotbalul .Viitorul domina si steaua cistiga.Sper de data asta sa-i incurce HAGII. HAI HAGII.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează