FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Viitorul, afectată de situația de la Dinamo! Mesajul transmis de Gică Popescu + Cine vrea să ia campionatul

Viitorul, afectată de situația de la Dinamo
Viitorul, afectată de situația de la Dinamo

Articol de - Publicat marti, 21 iulie 2020 17:55 / Actualizat marti, 21 iulie 2020 18:22

Olteanul Gică Popescu (52 de ani) merge pe mâna celor de la CS Universitatea Craiova în lupta pentru titlu în Liga 1. Președintele Viitorului, născut la Calafat, e îngrijorat de situația de la Dinamo, unde 11 jucători au luat Covid-19. 

Viitorul o va întâlni pe Dinamo în ultima rundă din play-out. Constanțenii mai au emoții în privința retrogradării, dar sunt îngrijorați din alt motiv. Partida s-ar putea juca la jumătatea lunii august, ceea ce ar reduce considerabil vacanța jucătorilor lui Gică Hagi și ar da peste cap planurile pentru sezonul viitor. 

Gică Popescu: „Ne afectează situația de la Dinamo”

„Nu ştiu cum se va rezolva această problemă cu Covid-19, nu este treaba noastră. Sper ca situaţia de la Dinamo şi de la CFR să nu perturbe buna desfăşurare a campionatului şi să putem termina acest sezon pe teren. Pe noi ne afectează, pentru că jucăm ultimul meci din campionat chiar cu Dinamo şi nu ştim cât de târziu se va termina acest sezon. Noi sperăm totuşi să avem o perioadă de vacanţă, astfel încât să reîncepem sezonul următor proaspeţi. 

Se pare, din câte am înţeles, că vom juca în jurul datei de 12 august ultima etapă cu Dinamo, asta în condiţiile normale ale desfăşurării campionatului, urmând ca sezonul următor să înceapă în jurul datei de 22 august, deci e o situaţie nedorită pe care deocamdată nu ştim cum să o gestionăm, pentru că nu ştim dacă aceasta va fi data meciului cu Dinamo sau când va juca Dinamo, dacă va juca”, a declarat Gică Popescu la Radio HIT Iași.

„Craiova este în pole position şi eu cred că este într-o situaţie pe care nu ar trebui să o piardă. Este la patru puncte în faţă, CFR având un meci mai puţin, iar meciul decisiv este pe teren propriu. Deci Craiova are o situaţie extrem de favorabilă”
- Gică Popescu

VIDEO Hagi și Popescu sunt actorii principali ai unei reclame

Cum arată lupta la titlu în Liga 1:

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

UPDATE Craiova, trasă pe dreapta după cazul de coronavirus din cadrul clubului + rezultatul testului lui Bergodi

Continuă veștile proaste la CFR Cluj: încă un titular a fost depistat pozitiv cu COVID-19 » Totalul a ajuns la 12

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
creeperno
creeperno  •  21 Iulie 2020, 22:53

Daca bagati si voi un caz de covid se va interupe campionatul iar vacanta va fi frumoasa

1661261537422411
Mecanicacd Srl  •  21 Iulie 2020, 21:23

jica ,cel din cauza caruia ti-ai pus ghetele in cui e GURITA nu clubul DINAMO ,nu pot intelege de unde atata ura pentru clubul care te-a platit chiar daca Gurita te-a insurubat in gazon la Galati .Felicitari GURITA !!!!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează