FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Viitorul, amical de 5 stele cu Olympiakos Pireu, una dintre forțele din Grecia » Toate detaliile despre meciurile echipei lui Hagi

Jucătorii lui Hagi vor disputa pe 19 iunie un amical de gală cu vicecampioana Olympiakos Pireu // foto: Cristi Preda
Jucătorii lui Hagi vor disputa pe 19 iunie un amical de gală cu vicecampioana Olympiakos Pireu // foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat luni, 10 iunie 2019 14:25

VIITORUL // După doar două săptămâni de vacanță, Viitorul, câștigătoarea Cupei României, reia pregătirile pentru viitorul sezon pe 13 iunie.

În formulă restrânsă, pentru că 5 jucători, Ianis Hagi, Radu Boboc, Virgil Ghiță, Andrei Ciobanu, și Denis Drăguș sunt în Italia, unde vor participa la EURO 2019 cu naționala de tineret a României.

Elevii lui Gică Hagi vor rămâne la Constanța doar câteva zile, urmând să plece apoi în Grecia, unde vor disputa pe 19 iunie un amical de gală cu vicecampioana Olympiakos Pireu.

La revenirea în țară, Viitorul va merge direct la Poiana Brașov pentru un cantonament montan în perioada 20-28 iunie. Suprinzător, după mulți ani, constănțenii au ales să efectueze stagiul de pregătire centralizată din vară în țară, la fel ca FCSB, care se va afla în aceeași perioadă tot la Poiana Brașov.

De altfel, cele două echipe se vor întâlni într-un meci amical pe 28 iunie. În cadrul cantonamentului, Viitorul va susține alte 3 partide de verificare, cu Chindia Tîrgoviște și Colțea Brașov (ambele pe 24 iunie) și cu Csikszereda Miercurea Ciuc (pe 27 iunie).

Ultimul amical înaintea debutului oficial este programat pe 3 iulie, când Viitorul va întâlni în Bulgaria, la Varna, echipa gazdă Cerno More, locul 5 în ultima ediție de campionat din țara vecină.

Vezi și: EXCLUSIV Gabi Iancu s-a înțeles cu Viitorul » Ce salariu va primi

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează