FOTBAL  »  Superliga  »   VIITORUL - CHIAJNA 0-0

Viitorul are aceeași linie de clasament ca în sezonul în care a câștigat titlul de campioană în Liga 1 » Speră într-o nouă minune

Articol de - Publicat luni, 12 noiembrie 2018 09:00

Viitorul nu-i mai are pe Fl. Tănase, R. Benzar, R. Marin, Cr. Ganea, Boli, Țucudean și Nedelcu. Fotbaliști care au adus primul titlul din istoria echipei în sezonul 2016-2017, însă Hagi surprinde cu Drăguș, Casap, Ciobanu, Ghiță sau Băluță.

După 15 etape, constănţenii au același număr de puncte și aceeași linie de clasament ca în sezonul în care au câștigat titlul: 8 victorii, 2 egaluri și 5 înfrângeri, care înseamnă 26 de puncte. Doar golaverajul diferă, dar e la limită. Acum doi ani era 18-16, acum e 17-15.

Poate da Viitorul din nou lovitura? Basarab Panduru, expertul Telekom, crede că da! "Aş vrea să-i transmit ceva «Regelui» ... «Arată-le din nou cine e «Regele», căci ai şanse mari să câştigi campionatul, Gică!». La ce se joacă şi la cum joacă echipele în momentul ăsta, cred că Viitorul are şanse mari să câştige titlul" e părerea fostului mijlocaș.

Iar pariorii pot risca și paria pe Viitorul campioană. Betano, sponsorul Ligii 1, le dă a patra șansă pentru această performanță, cota 20,00! După FCSB (2,20), CFR Cluj (2,35) și CSU Craiova (7,50).

"Suntem pe un drum bun. Nu putem să ne plângem. Avem puncte mai multe decât anul trecut, deci lucrurile merg bine. Suntem într-un moment bun și vrem să mergem pe linia noastră, aceea de a produce rezultate sau victorii"
Gheorghe Hagi, antrenor Viitorul

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează