FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - ASTRA 0-1

VIITORUL - ASTRA 0-1 // Bogdan Andone, magicianul giurgiuvenilor: „Acesta este specificul nostru”

Articol de GSP - Publicat joi, 05 decembrie 2019 22:28

Bogdan Andone (44 de ani), antrenorul Astrei Giurgiu, a oferit declarații la finalul meciului în care echipa sa a obținut a 7-a victorie consecutivă în Liga 1 (1-0 împotriva Viitorului).

„Îmi doresc să reușim să realizăm măcar o parte dintre performanțele pe care le-a avut Șumudică aici. E o atmosferă bună la echipă, băieții merită felicitați. Muncesc enorm de mult, suferă, se sacrifică, și astăzi au înțeles că înfruntăm o echipă foarte bună. Viitorul avea o medie de aproape 4 goluri pe meci în partidele jucate pe teren propriu.

E dificil să te impui contra Viitorului. Au o filosofie foarte bună. Este echipa cu cel mai dinamic joc. În ultimii ani, ei și-au pus cel mai mult amprenta din punct de vedere ofensiv în Liga 1”, a declarat Andone, la Look Plus.

Principalul obiectiv e accederea în play-off, după vom vedea cum vor decurge lucrurile. Fiecare echipă are specificul ei, în funcție de fotbaliștii din cadrul lotului. Așa cum Viitorul este o echipă de posesie, noi suntem o formație reactivă, în funcție de ceea ce ne oferă jocul sau adversarul”
Bogdan Andone, antrenor Astra Giurgiu

VEZI ȘI:

VIITORUL - ASTRA 0-1 // VIDEO + FOTO Astra PERFECTĂ! Giurgiuvenii au 7 victorii consecutive în Liga 1 și s-au apropiat la un punct de CFR

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  06 Decembrie 2019, 17:33

Sa mai taiati un porc pana in Craciun , dar nu ii puneti paharul in mana la Budescu ca ii scade cota :))))))) Puneti-l la TAMAS ca ii urca cota si mai prinde 2-3 ani in strainatate ! :))))))))

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  06 Decembrie 2019, 08:46

Inca odata se dovedeste ca"marii antrenori",depind de...jucatori!Daca ii ai pe Alibec,pe Budescu si pe Tamas... poti deveni campion!La fel ca shou man-ul Sumudica,cumnatu'lu'baiatu'asta!Sau cum erau mai inainte,alde "nea Imi"si "tata Puiu",sau si mai inainte,alde Halagian!

1013981461965460
Rafael Mazilu  •  06 Decembrie 2019, 08:24

Felicitări And one! Asta înseamnă calitate și nu ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează