FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - ASTRA 3-0

VIITORUL - ASTRA 3-0 // Primele concluzii ale lui Gică Hagi după victoria categorică + Răspunsul la oferta de 3 milioane făcută de Gigi Becali pentru Ianis Hagi

Articol de GSP - Publicat luni, 13 mai 2019 23:02

Astra Giurgiu a pierdut partida cu FC Viitorul din deplasare, scor 0-3  (Eric '44, Calcan '66, Drăguș 74).

Gică Hagi (54 de ani) despre...

...meciul de azi, cu Astra: „Îmi este din ce în ce mai greu să fac formația. Mi-e greu să aleg cine rămâne în lot, cine acasă. Jucăm bine, alergăm mult, facem un fotbal foarte bun. Muncim cu toții și tot ce am făcut bun în perioada de iarnă se vede acum. În finala Cupei cu Astra va fi totul diferit, nu are nici o legătură cu acest meci. Pe cei de la Astra i-am bătut pentru că am fost mai proaspeți, mai concentrați. Dar Astra are jucători foarte buni

...meciul cu CSU Craiova din următoarea etapă: „Va fi unul foarte frumos. Craiova își dorea foarte tare să ajungă sus în clasament. Va fi un meci foarte deschis, frumos. Ei o să aibă stadionul plin, o galerie mare. Vedem ce va fi, noi ne vom pregăti foarte bine!”

„Tudor Băluță a avut lacrimi în ochi, a crescut cu noi. Băluță este unul dintre copiii noștri, un băiat extraordinar!”
Gică Hagi despre viitorul jucător al lui Brighton

...ofertele pe numele lui Ianis: „Nu am de unde să știu ce va fi. Vom încerca să luăm decizii mai încolo. Ne vom întâlni cu unul și cu altul și după vedem. Am citit că Becali a oferit 3 milioane pentru Ianis. Eu vreau să-i mulțumesc, acești bani sunt foarte mulți, dar Ianis este curtat în continuare. Vom lua decizii după 25, după finala Cupei. Când v-am zis că are oferte din diverse țări, era adevărat!”

Hagi a bifat azi meciul #200 la Viitorul. „Este foarte bine. Întoarcerea mea în România a adus doar lucruri bune. Am adus ceva. Mă bucur că îi pot ajuta pe tinerii aceștia să își îndeplinească visele. Am făcut un lucru foarte bun că am ales să mă întorc acasă”, a mărturisit „Regele”.

Citește și:

Mrzljak, răbufnire în direct: „Nu avem bani de benzină, nu mâncăm din promisiuni!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
433366400808613
Bodoni Andrei  •  16 Mai 2019, 23:01
Postat de Sever Augustin Pop pe 14 Mai 2019, 10:49

Astra o echppa cu un patron la fel de competent ca si cel de la FCSB. Rezultatele se vad, dar din pacate este trist pentru fotbalul Romanesc. Speranta este HAGI. Este,oare, de ajuns???

A propos, azi am fost pe la FRF, ca vizionar pentru Mirel Rădoi și gasca sa...Prin 2010 sau 2011 mergeam cu grupa aceasta la Ankara...Azi sunt liber de contract,chiar cred intr o minune...in turneul din Italia, ma bazez pe Iisus.

433366400808613
Bodoni Andrei  •  16 Mai 2019, 22:52

Extraordinar, va câștiga orgoliul omenesc...2 la 1 sau 4 la 2 pt.olteni.

bodrin
bodrin  •  16 Mai 2019, 17:51

Hai Viitorul, clasați-vă pe locul al III-lea sau luați Cupa României, mergeți în preliminariile cupelor europene ca să vi se vadă, din nou, adevărata valoare! Pe teren, nu din nevrozele lui G.Hagi!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează