FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - ASTRA 3-0

VIITORUL - ASTRA 3-0 // VIDEO Gică Hagi obține ascendentul moral înaintea finalei de Cupa României! Cum arată ACUM clasamentul din play-off

Articol de - Publicat luni, 13 mai 2019 22:21

Viitorul a câștigat meciul cu Astra, scor 3-0 (Eric '44, Calcan '66, Drăguș 74), și egalează Craiova pe podiumul din play-off.

Viitorul a obținut ascendentul moral înaintea finalei de Cupă cu Astra, de pe 25 mai, de la Ploiești.

Gică Hagi e la meciul 200 pe banca Viitorului și continuă să surprindă pe toată lumea când trimite pe teren artileria de rezerve. Chiar dacă n-au zeci de meciuri în picioare, Gică nu se sperie că Artean, Iacob sau Kuipers ar putea s-o comită. Situația oricum se va schimba etapa viitoare, cu Craiova, când ex-campioana de acum doi ani va ataca cu toate armele locul 3, care-i asigură poziția de Europa.

Viitorul a început în forță și a ratat o primă mare ocazie prin Vână (1). Ciobanu a avut în două rânduri șansa să deschidă scorul, dar a fost învins de emoții. Alibec n-a uitat fotbalul, desenând ca în vremurile bune! Pasă excelentă pentru Begue (30), care nu e în stare să-l învingă pe Tordai. Viitorul a primit penalty după ce Iacob a fost faultat în careu. Eric a băgat o „scăriță” de efect și mai are nevoie de 6 goluri ca să devină cel mai bun marcator străin all-time din istorie.

Alibec a mai pus o dată latul magic la o pasă teleghidată pentru Llullaku, dar șutul ultimului a fost respins. Apoi „Regele” a început să-și bage vedetele. Ianis ca să prindă minute și să fie în formă pentru ultimele două meciuri din acest sezon, Băluță pentru a bifa ultimul său joc pe teren propriu la Viitorul. Are bagajele la ușă pentru transferul la Brighton. Calcan a făcut 2-0 din pasa lui Ganea, iar Drăguș a închis tabela după ce Ianis s-a distrat cu fundașii sitarilor. Papură, dacă n-o fi adormit, a luat notițe pentru meciul din weekend.

Astra a rămas fără aer, iar Costel Enache se pregătește să-și urce CV-ul pe ejobs! La fotbal nu merge doar cu ședințe de paintball, grătare și jocuri de spart baloane cu fundul în vestiar. Și nici cu zecile de cărți de tactică și analiză citite, dacă n-ai jucători care să respecte ce le spui.

Vezi AICI clasamentul LIVE din play-off

Vezi VIDEO de la meci

Viitorul - Astra 3-0

  • Au marcat: Eric '44, Calcan '66, Drăguș 74

Vezi AICI live+statistici

Vezi VIDEO de la meci

Viitorul: Tordai - Mladen, Artean, P. Iacob, Kuipers - A. Ciobanu, V. Achim, Vînă - Eric de Oliveira - A. Calcan, G. Ganea
Rezerve: Cojocaru - Boboc, De Nooijer, T. Băluță, Tîrcoveanu, I. Hagi, Drăguș
Antrenor: Gică Hagi

Astra: D. Lazar - Butean, Cestor, Bejan, Radunovic - Begue, Mrzljak, Romario - D. Alibec, Zoua, Llullaku
Rezerve: Miguel Santos - C. Dima, N. Roșu, V. Gheorghe, Balaure, Hambo, Biceanu
Antrenor: Costel Enache

Arbitru: Sorin Antonie // Asistenți: George Neacșu, Marius Marchidanu

Desfășurarea liveTEXT a meciului:

S-a terminat partida!
min. 84:
Gazdele fac spectacol! Ianis centrează dintr-o „rabona”. Mingea e respinsă tot la oamenii lui Hagi. Lazar intervine salutar. 
min.76:
Cestor e driblat de Drăguș. Vârful trimite însă peste bara transversală.
min. 74: GOL Viitorul, 3-0! Denis Drăguș marchează după o pasă sclipitoare a lui Ianis Hagi.
min. 72:
George Ganea e lăsat singur de pasa filtrantă venită de la Ianis Hagi. Atacantul Viitorului trimite peste poartă dn 10 metri.
min. 70:
Denis Alibec lovește din cădere, de la 16 metri. Mingea e reținută cu greu de Tordai.
min. 66: GOL Viitorul, 2-0!
Andreas Calcan îndeplinește o formalitate. Trimite mingea din 5 metri în poarta goală. Faza a fost creată de George Ganea, care a câștigat duelul cu Cestor apoi a pasat ideal. Autorul golului e înlocuit cu Denis Drăguș.
min. 61:
Cornerul executat de Ianis Hagi îl găsește pe Calcan. Mijlocașul repatriat din Olanda deviază cu călcâiul, dar lovitura e blocată.
min. 54:
Ianis Hagi și Tudor Băluță întră în locul lui Vlad Achim și Eric. 
min. 51:
Llullaku ratează din postură de singur cu portarul. Pasa lui Alibec a fost genială.
min. 49:
Cestor are o intrare dură asupra lui Eric. „Centralul” Sorin Antonie îi arată cartonașul galben.

A început repriza secundă!

S-a terminat prima repriză!
min. 44: GOL Viitorul, 1-0! 
Paul Iacob obține un penalty. Lazar îl doboară în interiorul careului de 6 metri. Brazilianul Eric îl transformă cu o „scăriță””
min. 41:
Vlad Achim e și el avertizat. Căpitanul Viitorului l-a călcat pe Bejan. 
min. 39:
Llullaku vede primul cartonaș galben al partidei pentru o intrare cu talpa ridicată asupra lui Mladen.
min. 34:
Eric șutează de la 25 de metri. Mingea capătă un efect interesant, dar se duce pe lângă stâlpul din stânga al porții lui Lazar.
min. 30:
Denis Alibec oferă o pasă briliantă, printre doi fundași adverși, către Begue. Francezul Begue șutează direct în Tordai. Mingea sare la albanezul Llullaku, dar șutul său e scos de pe linia porții de Kuipers.
min. 21:
Zoua nu mai poate continua. Costel Enache îl trimite în teren pe Neluț Roșu.
min. 17:
Calcan trimite puternic de la 20 de metri. Mingea e ștearsă de un apărător și trece la câțiva centimetri pe lângă poartă. Ciobanu își încearcă și el norocul. Lazar e întins serios. 
min. 14:
Încă o șansă importantă pentru gazde. Șutul lui Kuipers e respins în corner. Gică Hagi domină tactic începutul de meci.
min. 12:
Brazilianul Eric luminează jocul cu o pasă filtrantă în flancul stâng, către Kuipers. Olandezul trimite în fața porții, dar șutul lui Ciobanu e blocat de alunecarea lui Cestor.
min. 5:
Primul corner al partidei este executat de Eric. Nicio problemă pentru defensiva oaspeților. 
min. 1:
Ionuț Vînă a ratat dintr-o poziție ideală. De la 6 metri de poartă, a tras cu stângul, la firul ierbii, direct în portarul Lazar.

A început partida! 

Vezi AICI rezultatele etapei #9 din play-off

Avanpremiera finalei de Cupă

Viitorul și Astra se vor înfrunta pe 25 mai, de la ora 20:00, în finala Cupei României. Partida va avea loc pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești. Biletele pentru ultimul act au fost puse în vânzare. Pot fi achiziționate online începând de pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro, la prețuri cuprinse între 15 lei la peluză și 300 de lei la VIP. Biletele la tribună costă 30 de lei.

Doritorii pot achiziționa tichete și de la casieriile Stadionului „Ilie Oană”, începând cu data de 18 mai, după următorul program:

  • Sâmbătă, 18 mai – vineri, 24 mai, orele 12:00 – 19:00
  • Sâmbătă, 25 mai, orele 12:00 – 20:00

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (66)
mosvasile
mosvasile  •  14 Mai 2019, 11:09

Tinere Craitoiu?Astra-echipa aia din Giurgiu-se numeste tot "Astra Ploiesti"-dupa cum vad ca da-ti voi in clasament?Sau e ca si cu fcsb,care dupa voi, se numeste tot"steaua"?

blatistu49
blatistu49  •  14 Mai 2019, 08:01

clona Csu va juca in Cupa Balcanica cu albanezi bosniaci si kosovari atit merita

lionforever
lionforever  •  14 Mai 2019, 07:24
Postat de sala_dalles pe 14 Mai 2019, 01:20

Sunt convins ce inca mai detii pasaportul romanesc

La ce minte are oricum trăiește în locul altuia.

Vezi toate comentariile (66)
Comentează