FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

VIITORUL - BOTOȘANI // Ianis Hagi și-a pierdut cumpătul! » „Eu îi dădeam direct cartonașul roșu”

Captura TV Telekom Sport
Captura TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 martie 2019 18:02

Ianis Hagi a fost protagonistul unui moment extrem de tensionat în minutul 18 al partidei dintre Viitorul și FC Botoșani (1-0 la pauză). Viitorul s-a impus cu 1-0 și s-a calificat în play-off.

Mijlocașul i-a pus o „talpă” lui Golofca direct pe gambă, însă Ovidiu Hațegan l-a iertat de eliminare și i-a acordat doar cartonașul galben.

Eu îi dădeam roşu. Nu are nicio treabă cu mingea!”, a zis Ion Crăciunescu la TV Digi Sport. Gabi Balint și Ionel Dănciulescu au mers și ei pe aceeași idee.

Acest eveniment vine la doar o săptămână după ce Ianis a fost el victima unei intrări îngrozitoare. 

Atunci, Ousmane Viera l-a lovit pe Ianis în genunchi, iar arbitrul Marcel Bîrsan n-a dat nici măcar fault, deși fundașul lui Sepsi trebuia eliminat.

Click aici pentru VIDEO

Citește și:

PROGRAM PLAY-OFF și PLAY-OUT // Iată țintarul etapelor în acest moment: când e FCSB - CFR Cluj

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  04 Martie 2019, 19:43

Uitati-va la foto:Hategan e la 2 m de locul infractiunii,se uita exact la cei 2 jucatori si totusi nu ia masura regulamentara!Ce-ar trebui sa inteleg din faza asta?

1094582220729621
Don Rubio  •  04 Martie 2019, 01:09

Oare asta nu a fost intentieeeeeeeeee..sa fim seriosi a vrut sa l rupa pe Golofca pt ca dc si a permis sa i faca alunecare marelui jucatorrrrr Ianis..vai mama lui daca nu era copilul lui TATA nu pupa nici B UL in Romania..sa fim seriosiiiiiiii..Regele spera sa fie noul Batistuta la Fiorentinaa...mor de ras...am luato rau pe araturaaaaaa...vai mama noastra ...TRAIASCA REGINA

1094582220729621
Don Rubio  •  04 Martie 2019, 01:05

Acum sa vad ce zice regele Hagi de fiul sau ...nu vad nici o reactie ,nici o scuza...dupa intrarea lui Viera de la Sepsi auspra lui Ianis mai era un pic si trebuia sa si ceara scuze si presedintele Romaniei...acum la aceasta intrare criminal a lui ianis asupra lui Golofca Hagi este muclesssssssss iar presa pur si simplu a disparuttt...unde sunteti cei care dezbateti doar pe interes ...hmmmm va e frica de rege esteeeeeeeeeeeeeee...vai mama voastra..sa intre banulllll in cont si sa nu suparam Regeleeeeeeeeeeeeeeeeeee...Traiasca REGINA

Vezi toate comentariile (19)
Comentează