FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - CFR CLUJ 0-1

VIITORUL - CFR CLUJ 0-1 // Gică Hagi s-a enervat: "Am jucat mai bine! CFR doar s-a apărat. Am intrat de 30 de ori în careu"

Articol de GSP - Publicat luni, 17 decembrie 2018 22:31

Viitorul a pierdut pe teren propriu, 0-1 cu CFR Cluj (Țucudean 33), și rămâne pe locul 4, cu 33 de puncte (Detalii AICI).

După meci, Gică Hagi a spus că echipa sa merita să câștige pentru că i-a dominat pe cei de la CFR Cluj.

"Cu mine nu folosiți cuvântul acesta (n.r. frustrat). E dur! Nu știu cum aveți în gând să pronunțați acest cuvânt. Să nu-l mai folosiți cu mine. Noi suntem fericiți în fotbal. Poate acest cuvânt îl folosesc oamenii care nu au destule, care au probleme.

Noi meritam să câștigăm meciul. Am jucat mai bine ca ei. Cei de la CFR Cluj au intrat o dată în careu, noi de 30 de ori. CFR doar s-a apărat. Cu o echipă așa matură nu poți să ai multe ocazii, dar noi am avut. Puteam să fim mai inspirați.

Sunt fericit, am făcut un meci bun. Dacă jucăm așa, vor veni lucruri bune. Jucătorii sunt tineri, încă nu au maturitate. Avem jucători născuți în 1998 și 1999 care încearcă să câștige dueluri cu jucători de 30-32 de ani", a spus Gică Hagi la TV Telekom Sport.

Citește și:

Ianis Hagi, declarații dure după eșecul cu CFR: ”Așa au ieșit ei campioni anul trecut. La cum am jucat, putem lua titlul”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
mosvasile
mosvasile  •  18 Decembrie 2018, 15:34

I-aauzi!Lasa bre "nas Gica",ca CFR-asa "slab"cum joaca ei-inainte de golul lui Tucudean au mai avut si un penalty neacordat-tot la Tucudean!Imi place tiki taka Viitorului,dar in meciul de aseara CFR-ul practic si-a exersat schemele, iar morisca Viitorului se invartea in gol!

bazileon
bazileon  •  18 Decembrie 2018, 12:36
Postat de Belciug Gigi pe 18 Decembrie 2018, 02:59

Viitorul face parte din cooperativa Fc5b-penalty! ! Ati vazut in meciul cu Dinamo ce a facut arbitrul Fesnic, da!? Iar hoții in negru sunt pastoriti de gigi bulău prin deaconu! Dar presa nu are voie sa scrie nimic....

Presa nu are nevoie de voie:). Presa scrie asa cum a fost conditionata: osanale lui Becali, lingusiri pentru rege si printisor, injuraturi pentru Dinamo si consemnari insipide si ilizibile despre restul echipelor si alte sporturi.

ios_ge
ios_ge  •  18 Decembrie 2018, 11:53

Maria ta, iar ne mintiti. Cand a luat galben Tucudean, nu a fost in careu? Golul nu l'a dat Tucudean din careu?

Vezi toate comentariile (29)
Comentează