FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - CFR CLUJ

VIITORUL - CFR CLUJ // Gică Hagi a găsit un mare atu în lupta cu CFR: „Dacă batem, deja aspirăm la mai mult decât locul 3!”

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat vineri, 15 martie 2019 16:47

Victoria în fața celor de la FCSB readus entuziasmul în tabăra Viitorului, iar constănțenii și-au propus să obțină trei puncte în duelul cu CFR Cluj, care să încingă lupta pentru titlu în Liga 1. Gică Hagi știe care sunt atuurile formației sale în lupta cu campioana.

  • FC Viitorul - CFR Cluj, în etapa cu numărul 2 din play-off, e sâmbătă, de la 20:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Sport. 

„CFR este o echipă pragmatică, joacă bine la rezultat, are jucători de mare experiență. Pentru a câștiga, trebuie să fim noi pragmatici, să nu greșim, să fim mai iuți și să ne impunem. În meciurile din sezonul regulat, am făcut două meciuri bune. La noi acasă, am jucat foarte bine, dar nu am marcat, la ei am speculat anumite situații și am fost singura echipă care i-a bătut acolo.

Încrederea există, suntem într-un moment bun, mai ales după victoria din deplasare cu Steaua, care ne-a dat curaj. CFR primește greu gol, dar sper ca strategia noastră să aibă succes. Sunt trei puncte care ar deschide play-off-ul, toate echipele poate să spere la oricine.

Noi, cu o victorie, am fi în lupta pentru primele locuri. Nu locul 1, pentru că rămân totuși cinci puncte, dar ne-am putea bate pentru poziția secundă”, a spus managerul tehnic al Viitorului, care consideră că absența lui Culio, suspendat, poate fi decisivă: “Este un avantaj. Vorbim despre un jucător experimentat, luptător, provocator, tehnic. Și ofensiv, și defensiv, este un jucător important”, a declarat Hagi la conferința de presă. 

„Dacă învingem, aspirăm la mai mult decât locul 3, obiectivul nostru din acest moment. Avantajul nostru în meciul cu CFR: tinerețea, automatismele de joc și viteza de pasare. Cu asta putem să-i surprindem! Ei au multă experiență, sunt speculativi și trebuie să avem grijă la Țucudean, pentru că este într-o formă excelentă”Ionuț Vînă, mijlocaș Viitorul

„Pentru un atacant este important să înscrie, îmi doresc să o fac câte mai repede. Dau totul la antrenament, am răbdare și sper să vină golul. Dacă batem CFR, lucrurile se schimbă și ne gândim altfel la primele locuri”Denis Drăguș, atacant Viitorul

Vezi și:

EXCLUSIV Interviu cu Ianis Hagi: ce spune despre un transfer, despre Viitorul - CFR și despre evoluția cu FCSB: „Orice jucător vrea să facă pasul acesta”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
prazburg1948
prazburg1948  •  15 Martie 2019, 20:59
Postat de albanezulvesel pe 15 Martie 2019, 19:57

bai tu du-te si repara parul din fundul de la gradina ..nu freca menta pe net,ia uita la el ...nu-i de mirare ca sunteti saraci si vai de capul vostru

"Din fundul de la gradina" zici? =)) pune mana pe abecedar si ia-o de la 0, nu mai freca menta pe net.

albanezulvesel
albanezulvesel  •  15 Martie 2019, 19:57
Postat de prazburg1948 pe 15 Martie 2019, 19:09

Bre tu de fapt cu ce echipa tii? Nu conteaza, atata timp cat sunt din ungurime, nu? Presupun ca esti fan infocat csikseredahdgsgsvvwh si sepsi kurtos kalacs, nu?

bai tu du-te si repara parul din fundul de la gradina ..nu freca menta pe net,ia uita la el ...nu-i de mirare ca sunteti saraci si vai de capul vostru

958984520821048
Sorin Dreyer  •  15 Martie 2019, 19:15

Sunt foarte curios domnul Hagi,ce o sa face Viitorul cu CFR! Cu Steaua ati jucat de parca erati in finala Champions Ligue! Am o presimtire ca in fata lui CFR veti juca ca in finala Cupei de la Sate,va veti da loviti! Asa se va scrie Istoria in Campionatul de fotbal al Romaniei!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează