FOTBAL  »  LIGA 1  »  VIITORUL - CHINDIA 4-1

VIITORUL - CHINDIA 4-1. Emil Săndoi, descumpănit: „Nu mi-am imaginat vreodată așa ceva!”

Articol de - Publicat sambata, 25 iulie 2020 20:05 / Actualizat sambata, 25 iulie 2020 21:45

Emil Săndoi, antrenorul Chindiei Târgoviște, a comentat noua înfrângere suferită de echipa sa, 1-4 în deplasare cu Viitorul. Tehnicianul a explicat ce l-a nemulțumit la echipa sa. 

„Sunt dezamăgit de atitudinea din prima repriză. Ne-a fost atât de frică, nu mi-am imaginat vreodată așa ceva! M-a nemulțumit lipsa de curaj din primele 45 de minute. 

Am băgat toți jucătorii ofensivi în repriza secundă, am riscat, dar apoi au apărut alte greșeli personale care ne-au destabilizat. Am făcut foarte multe greșeli individuale, iar asta te costă într-un meci cu Viitorul. 

Toată viața e un risc. Asta e viața. Îmi asum că am venit aici, nu e nicio problemă că am venit la Chindia. Este vina noastră, a tuturor. N-o să spun niciodată că doar jucătorii sunt vinovați”, a spus Săndoi, la Look Sport.

Clasament play-out Liga 1: 

Emil Săndoi: „Nu mi-a plăcut atitudinea jucătorilor în prima repriză”

Vezi aici toate detaliile de la meciul Viitorul - Chindia 4-1

Playtech: Detalii șocante! Antonia și Alex Velea se tem pentru siguranța lor. Ce au ajuns să facă după ce au fost implicați în scandalul cu Fulgy


Comentarii (1)
115486966066476
Edi Girnita  •  26 Iulie 2020, 12:28

Nu ai nici o vina dl-e Sandoi, de vină sunt pres. Ghergu,în primul rând,apoi fostul antrenor V.Moldovan și după aceea impresarii de carton care au adus tot felul de așa zis fotbaliști ratați de prin Europa! Nu mai zic de comisioane și prime încasate de către unii în detrimentul altora. Se știu ei care sunt.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează