FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - CHINDIA

VIITORUL - CHINDIA // FOTO Oaspeții, nemulțumiți de două decizii luate de arbitrul Bîrsan! Ce arată reluările

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 noiembrie 2019 20:43

Viitorul și Chindia Târgoviște se înfruntă în etapa cu numărul 15 din Liga 1. Oaspeții au contestat două decizii luate de arbitrul Marcel Bîrsan în primul sfert de oră. 

Viitorul a deschis scorul în minutul 7, prin George Ganea. Întreaga bancă de rezerve a Chindiei a cerut un henț la preluarea atacantului de 20 de ani. Reluările au demonstrat că mingea îl lovește în piept.

VIITORUL - CHINDIA // FOTO Oaspeții, nemulțumiți de două decizii luate de arbitrul Bîrsan! Ce arată reluările

Al doilea moment în care dâmbovițenii s-au considerat nedreptățiți a venit în minutul 13. Daniel Florea a căzut în careu, după un duel cu Mladen. Atacantul oaspeților a sugerat că a existat contact la nivelul picioarelor, dar nu l-a impresionat pe Marcel Bîrsan.

VIITORUL - CHINDIA // FOTO Oaspeții, nemulțumiți de două decizii luate de arbitrul Bîrsan! Ce arată reluările

VEZI ȘI:

Victor Pițurcă, mâhnit din două părți după calificarea în Cupă: „Chiar suntem îngrijorați”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
red77
red77  •  02 Noiembrie 2019, 08:47
Postat de Mihai Dinu pe 01 Noiembrie 2019, 22:37

La golul lui Ganea deviati discutia in privinta hentului si nu ziceti nimic de impingerea fundasului Chindiei ramanand la minge, deci fault in atac. In min. 13 fault clar pentru Chindia nedat. Pana si voi prezentati diferit: la golul lui Ganea va pronunta ti ( reluarile ) dar la 11 m.? Nu mai sunt reluari, nu va mai pronunta ti ?

Pai axa Gheorghe funcționează. Dacă nu primea Gheorghe asta un aut și o lovitura libera la 75 de m de poarta adversa tuna și fulgera presa ca gicuta e furat și daia primește câte 6 7 8 prin europa

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  02 Noiembrie 2019, 03:55
Postat de Claudiu Stoiciu pe 01 Noiembrie 2019, 23:29

Niște latrai,de aceea iau câte 6 in Europa. Nu va mai pregatiti pentru Europa,o sa ne stricați punctajul și golaverajul.

e vina lor ca ceilalti sunt asa slabi si termina in spatele lor? eu nu va inteleg ma, toti haterii astia care sunteti ciorchine sa sariti pe "viitura, rejili blatist" si alte cateva nume pe care li le dati!sa inteleg ca e vina viitorului ca dinamo nu prinde play-off de 2 ani sau ca in ultimii ani craiova si-a tot luat bataie de la "blatisti"? sau poate pentru ca steaua , rapid, petrolul, ASA tg mures, uta, farul, otelul si toti ceilalti nu mai sunt sau se scalda prin ligile inferioare? in loc sa-l injurati pe Hagi mai bine ganditi-va ce ar fi fost acesti 10 ani fara el!! ca si cu Ceausescu, il injura toti dar uita sau nu stiu cum era Romania inaintea lui! fara curent , fara industrie,fara infrastructura,fara sanatate, fara educatie,fara.....nimic! doar cu agricultura si transport cu caruta! tipic romanesc!

1096653163849540
Claudiu Stoiciu  •  01 Noiembrie 2019, 23:29

Niște latrai,de aceea iau câte 6 in Europa. Nu va mai pregatiti pentru Europa,o sa ne stricați punctajul și golaverajul.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează